32 timer

Vanskelig svangerskap - hard fødsel

Noen gravide skal ikke ha det enkelt - verken i svangerskap, under og etter fødsel.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Min første rie startet kl 5 på morgenen. Klokken 16.30 gikk vannet. Klokken 02.45 på natten kom min lille go'gutt!I løpet av fødselen spydde jeg hvert 2. minutt. Huff å huff. Jeg er lei av å spy. Jeg spydde faktisk 20 -30 ganger hver dag i 9 måneder!

Det tok 4 timer fra gutten min kom til morkaken kom ut. Den ville bare ikkje ut. Under fødselen fikk jeg epidural.

Etter 7 dager på sykehuset kom vi hjem, men men samme dagen ble jeg sendt med ambulanse tilbake på sykehuset. Jeg trodde hodet mitt skulle eksplodere. Jeg hadde hatt litt hodeverk på sykehuset - noe jeg fikk smertestillende for, men tenkte ikkje så veldig mye på det. Jeg var så lykkelig. Den lille gutten min var frisk, og det var alt som betydde noe.

Det viste seg at epiduralen var årsaken. Jeg måtte operere i ryggen. Epiduralen kan gjøre godt der og da, men den ga meg jammen mye smerte for etterpå.

Heldigvis fikset legene meg slik at jeg kunne reise hjem dagen etter for å nyte livet med mannen og den lille gutten vår. Hadde veldig vondt i ryggen en stund etterpå, så min mann ble sykemeldt for å ta seg av meg og gutten vår da jeg ikkje kunne løfte eller holde noe tungt.

Allikevel vil jeg fortsatt ha en baby til. Å bli foreldre er det beste som noen gang har hendt meg og min mann. Nå er gullet vårt 2 år, 2 måneder og 8 dager.

Hilsen rosina 22

Les mer:

Delta i fødselsdebatten.

Bli med i debatten rundt førstegangsfødende.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen