En hilsen fra oss

De sørger for rammene, slik at folk har et sted å diskutere, gi hverandre gode råd og snakke sammen når det trengs.

Publisert Oppdatert

Mange av mottakerne av Foreldre.no sitt nyhetsbrev bruker mye tid i forumene våre. Derfor ønsker vi å sende en liten hilsen fra oss og fortelle hvem vi er, dersom vi snubler over hverandre i et av forumene.

Forumene har til sammen 230. 000 ukentlige brukere som diskuterer og gir hverandre innspill på ulike problemstillinger. Derfor er det litt av hvert å henge fingrene i.

Elin

Elin er forumsjef og har overordnet ansvar for den tekniske biten, samt videreutvikling av forumene. I tillegg jobber hun med den juridiske biten, regler og moderering, slik at alt flyter slik det skal. Elin er et oppkomme av nye ideer og satser på at mange av dem blir satt ut i livet i løpet av 2013.

Fem facts:

  • Elsker, elsker, elsker hytteturer. Om det er med venninner, vennegjengen eller familie. Er det en hyttetur på gang, roper jeg" ja, jeg blir med".
  • I år var jeg på min morsomste sommerferie noen gang. Har aldri spilt tennis før, men i år gikk turen til Frankrike og fem dagers tennis-camp. Herlighet, så morsomt.
  • Jeg går utrolig mye i søvne. Om natten har jeg dekket opp bordet til åtte personer, hengt opp alle kjolene mine, tatt ut alle skoene mine fra skapet og satt dem opp på rekke og rad i stua. Jeg har puttet kopper og kar i kjøleskapet, og jeg har gjentatte ganger omorganisert deler av klesskapet. Er det mulig?.
  • Jeg er 33 år, opprinnelig fra Stokke i Vestfold. Nå har jeg bodd på Sofienberg i Oslo i 10 år.
  • Gikk meg vill på kretsrenn i langrenn da jeg var 12 år. Ganske godt jobbet, i og med at langrenns løypa som regel er ganske så godt merket.

Anne Victoria

Anne Victoria er forumduoens kreative sjel og sørger for å heise debatter, lage konkurranser og aktiviteter, kåre månedens bruker og skrive saker for Kvinneguiden. no og Foreldre.no. I tillegg flørter hun litt med digitale prosjekter ellers i avdelingen og jobber både med innholdsproduksjon og kommunikasjon.

Fem facts:

  • Hvis jeg ikke er hjemme, er jeg på treningsstudioet. Elsker løping, kettlebells og annen styrketrening. Har en PT som pisker meg rundt.
  • Er hundevakt og har i tre år passet airdale terrieren, Jesper. Han er bokstavelig talt en gullklump, med to gulltenner og bare et øye. Vi er bestevenner.
  • Elsker skriving og fortsetter etter jobb på bloggen min, Kompanifrogner.
  • Er A-menneske og står opp med solen. Stort sett blid, men må ha kaffe for å være det. Gi meg en kaffe latte, og jeg kvitrer som en lerke.
  • Hadde så stort mellomrom mellom fortennene på barneskolen at en linjal kom mellom. Utrolig nok rettet tennene seg uten regulering.

Les og diskuter i forumet:

Gis bort til dem som trenger det

Gravid for første gang

Hvilken dille har du?

Tråden for dem som prøver

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning