Jessica Alba om kroppen

- Elsker å være hot mama!

Jessica Alba er mer fornøyd med kropp og mann etter at lille Honor Marie kom til verden.

SEXY: Jessica Alba er en av Hollywoods aller hotteste mødre.
SEXY: Jessica Alba er en av Hollywoods aller hotteste mødre. Foto: Foto: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Jessica Alba (27) har alltid holdt tett om privatlivet sitt, men etter at hun fødte datteren Honor Marie i juni i fjor har skuespilleren blitt gradvis mer åpen om hvordan hun har det på hjemmebane.

- Honor er mitt livs kjærlighet. Jeg har et helt spesielt bånd til henne. Hun gjør alt mer meningsfylt, forklarer en åpenhjertig Jessica overfor magasinet People.

- Topp med diaré

«Sin City»-stjernen går faktisk så opp i morsrollen at hun til og med synes bleieskift og magesjau er hyggelige fritidssysler.

- Alt er søtt, og alt er moro. Til og med eksplosiv diaré, ler den flotte stjernen som heller ikke bryr seg om at hun får nattesøvnen ødelagt til tider.

Les også: Stolt mamma Jessica

Ryktene ville ha det til at forholdet til Cash Warren (30) sang på siste verset før hun ble gravid. Men nå er ekteparet lykkeligere enn noensinne. Forholdet er nemlig blitt mye bedre etter at lille Honor meldte sin ankomst.

FAMILIEIDYLL: Det flotte paret elsker å tilbringe litt kvalitetstid sammen med sin lille øyensten, Honor Marie.
FAMILIEIDYLL: Det flotte paret elsker å tilbringe litt kvalitetstid sammen med sin lille øyensten, Honor Marie. Foto: Foto: Stella Pictures

- Hun har brakt oss nærmere hverandre. På grunn av henne er hver eneste beslutning mye viktigere enn før, avslører Jessica som likevel ikke har klart å holde seg helt unna jobb etter fødselen.

I tillegg til et par nye filmprosjekter er Jessica nemlig også postergirl i Camparis nye, lekre kalender hvor hun ble fotografert av selveste Mario Testino iført minimalt med klær. Skuespilleren legger derfor ikke skjul på at det har kostet å komme seg tilbake i form etter fødselen.

- Jeg har trent en del, men ikke tatt av fullstendig. Dessuten unngikk jeg å spise godteri og produkter med mye fett. Jeg satset på en enkel, organisk diett som jeg også har holdt meg til i etterkant, forteller den veltrente stjernen.

Sunnere etter fødselen

Selv om Jessica kan skilte med utmerkelser som nummer én på herremagasinet Maxims Hot 100 Babe-kåring i 2001, nummer én på norske FHMs liste over verdens mest sexy damer i både 2006 og 2007 og nummer én på Victoria Secrets liste over verdens mest sexy damer i 2007, har hun ikke alltid vært like fornøyd med kroppen sin.

STOLT: Jessica Alba er tyudelig stolt av sin lille datter Honor, og tilbringer så mye tid hun kan sammen med henne.
STOLT: Jessica Alba er tyudelig stolt av sin lille datter Honor, og tilbringer så mye tid hun kan sammen med henne. Foto: Foto: Stella Pictures

Les også: Anne Rimmens treningstips

Jessica slet i mange år med anoreksi, og helt inntil før hun ble gravid med Honor var hun blant de tynneste jentene i Hollywood.

Men etter fødselen fremstår hun både sunnere og mer sexy enn noensinne. Og 27-åringen har lært seg og trives med sine nye flotte former, noe som blant annet kom til syne under fotograferingen til den glossy kalenderen.

Les også: Elsker de nye puppene!

- Jeg pleier vanligvis å gjemme meg bort i komfortable klær med babyen på armen, så det er hyggelig å få muligheten til å kle seg opp å føle seg sexy og sofistikert for en liten stund, uttalte Jessica under den mye omtalte photoshooten.

Les også: Unngå treningstabbene

BIKINIKROPP: Jessica Alba var syltynn før hun ble gravid. Nå trives hun bedre med kroppen sin.
BIKINIKROPP: Jessica Alba var syltynn før hun ble gravid. Nå trives hun bedre med kroppen sin. Foto: Foto: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen