Konkurranse Foreldre & Barn

Denne iPaden kan bli din

Vinn en iPad med leker verdt 4200 kroner. Du trenger bare svare på et enkelt spørsmål.

KONKURRANSE: Nå kan du vinne en iPad og en helt ny type leker som barnet ditt kan bruke sammen med iPaden.
KONKURRANSE: Nå kan du vinne en iPad og en helt ny type leker som barnet ditt kan bruke sammen med iPaden. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Småbarn er eksperter på Ipad. Nå kan du vinne en iPad og en helt ny type leker som barnet ditt kan bruke sammen med iPaden.

Ny type leker

Apptivity er en ny kategori leker som forener klassiske lekebiler og figurer med virtuelle spill. De fleste barn i Norge i dag lærer å bruke pekefingeren på en berøringsskjerm før de kan si sine første ord.

Det eneste du trenger er en iPad og en app som lastes ned gratis fra iTunes. Apptivity-figurene - er barnas favoritter fra barnerommet - som batman og Hot weels-lekebilene - og er utviklet for å kommunisere med det virtuelle universet på familiens iPad. Når barnet plasserer den nye typen lekebil på en iPad, blir spilleren virvlet inn i en virtuell racerverden hvor skarpe svinger og bratte bakker er en del av leken. Og det er du eller barnet ditt som styrer! Apptivity fungerer helt uten ledninger eller Bluetooth. Nå kan både iPaden og den nye typen leker bli din.

Verdt mye

Verdien av premien er på 4200 kroner. Det er leketøysprodusenten Mattel som gir bort premien.

Les også:

30 apper ungene digger.

Klarer du gjette hvilken sjokolade dette er?

Dette er de mest populære navnene der du bor

Disse foreldrene får de lykkeligste barna.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning