Croozer, Kid Plus2

Solid vogn med mange muligheter og noen minuser.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Generelt god kvalitet og gode løsninger

+ Parkbrems

+ Stort bruksområde

+ God bagasjeplass

+ God stabilitet

- Høy egenvekt

- Ikke spesielt tilpasset til hjelmbruk

- Dårlige luftemuligheter med regntrekket nede

- Understellet bråker noe

- Adskilte seter gir noen begrensninger

- Oppleves bred når en sykler

Sikker, god komfort, flere gode løsninger og generelt god kvalitet. Pen og oppleves solid. Selv om vi har vektlagt egenskaper som sykkelvogn bør du se på totalpakken som denne utgaven av Croozer representerer.

Inkludert i prisen får du med ulike hjulsett som gjør at vognen kan brukes som både sykkelvogn, trille og løpevogn.

Utforming av kabin og sikkerhetsseler

Har ikke plass bak hodene til hjelm, men er derimot utstyrt med en avtakbar hodepute. Om barna skal bruke hjelm, må man huske å fjerne disse hodeputene. Grei høyde i kabinen og i utgangspunktet god bredde (ca 67 cm). Setene er inndelt i to avdelte plasser på ca 26 cm bredde, noe som fungerer bra om du kjører med to like store barn. Men du kan ikke ikke kan tilpasse plassbehovet om du har en liten og en litt større unge. Myk rygg i setene – derfor bør ikke varer/bagasje ligger inn mot ryggen på barna på en slik måte at det gir dårlig komfort. Gode sikkerhetsreimer med gode polstringer.

Brukervennlighet

Enkelt å slå sammen og kjapt og enkelt å gjøre om til trille eller joggevogn. Bygger ca 28-29 cm når den er sammenslått. Hjul til trille kan ikke festes på hengeren når den brukes som sykkelhenger, men det tar ikke all verdens plass bak i hengeren. For dårlige luftemuligheter når du lukker regntrekket i front. Enkel og grei festing av trekket i front. God bagasjeplass bak ryggen til barna. Stabil, men oppleves i breieste laget. Dette er spesielt merkbart på fortau med mye folk.

Tekniske løsninger

Godt trekk med gode løsninger for netting og regnbeskyttelse. God parkbrems som enkelt opereres med en fot. Er utstyrt med støtdemping. Dette gir bedre komfort enn vogner uten, men støtdempingen har ikke justeringsmuligheter og fungerer best når vogna er «middels» tungt lastet. Noe bråk fra understellet på dårlige veier og grov asfalt.

Egenvekt og byggekvalitet

Oppleves solid, men høy egenvekt sammenlignet med de andre i testen. På denne vognen har leverandør oppgitt egenvekt på 13,4 kg. Vår måling på 18,3 kg er gjort med dragstaget og håndtaket bak på vogna montert(på lik måte som de andre vognene i testen).

Spesifikasjoner

Produsent Deler AS
Pris 6999
Norsk leverandør Deler AS
Vekt 18,3 kg
Maksimal totalvekt 45 kg
Ekstrautstyr Sykkelsett, barnevognsett og jogge/løpesett Kommer også i versjon til ett barn. Sporvidde: 85,5 cm

Konklusjon

Mange muligheter med Croozer.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning