Burley, d`Lite Deluxe

Anvendelig, stabil og svært god vogn.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Generelt meget god kvalitet og gode løsninger

+ Svært god fjæring

+ Parkbrems

+ God plass

+ Stort bruksområde

+ Justerbar ryggstøtte

+ God stabilitet

- Ikke optimale løsninger for lufting

- Dårlig/svak løsning på festepukt på solsskjerm

Meget fin sykkelvogn som gi et godt inntrykk både når det gjelder kvalitet og praktisk bruk. 

God kombinasjon av lav egenvekt, høy sikkerhet, god komfort, generelt god plass, flere gode løsninger og generelt meget god kvalitet gjør dette etter våre erfaringer til en av de beste valgene i denne testen.

Snittpoengsummen her ble 5,4 - det er bare en litt svak lufteordning og dårlig feste på solskjermen som trekker litt ned og hindrer en sekser på terningen. 

Vogna anbefales.

Utforming av kabin og sikkerhetsseler

En av vognene med best innvendig høyde og bra bredde (ca 56 cm på det smaleste). Meget gode sikkerhetsreimer som er enkle i bruk og utstyrt med gode polstringer. Barnet kan sentreres om du kjører med bare ett barn, og ryggen kan justeres noe ned om barnet sover. Det tar litt tid å feste om sikkerhetsselene fra to til ett barn, eller motsatt – til daglig bruk endte vi opp med å sette barnet på den ene siden selv som vi kjørte med kun ett barn. Plass bak hodene slik at barna kan bruke hjelm uten at denne blir skjøvet ned i øynene – meget bra tanke, men dette fungerer kun for de minste barna. Meget god sittekomfort med gode polstringer. Polstringene i setet kan enkelt tas ut for vask.

Brukervennlighet

Veldig enkel å slå sammen og kjapt og enkel å gjøre om til trille eller joggevogn. Bygger ca 35 cm når den er sammenslått. Hjul til trille kan festes på draget når den brukes som sykkelhenger. Ikke optimale luftemuligheter regnskyddet er lukket.

Tekniske løsninger

Solid og godt yttertrekk med gode løsninger for netting, regn- og solskydd. Vi opplevde at et feste for solskyddet løsnet etter kun kort tid. Dette var ingen stor feil da vi løste problemet med å sette en knute på en tråd, men uventet i denne prisklassen. God løsning for støtdemping og en meget enkel løsning med tanke på å justere fjæringen etter hvor mye vekt som er i vognen. God parkbrems som enkelt opereres med en fot. Bra utstyrt med refleks og refleksdetaljer. Triller stille og stødig.

Egenvekt og byggekvalitet

Lav egenvekt og generelt meget god byggekvalitet.

Spesifikasjoner

Produsent Sport1
Pris 5999
Norsk leverandør Sport1
Vekt 12 kg
Maksimal totalvekt 45 kg
Ekstrautstyr Godt utvalg av ekstrautstyr tilgjengelig. Sporvidde: 71,5 cm

Konklusjon

Vogna anbefales

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen