Brad Pitt

Brad lager kaos på skolen

Mødrene slåss om å få kjøre barna til skolen.

POPULÆR: Brad Pitt leverer sønnene på skolen selv. Det skaper kaos blant de andre mødrene.
POPULÆR: Brad Pitt leverer sønnene på skolen selv. Det skaper kaos blant de andre mødrene. Foto: Foto: Stella Pictures
Publisert Oppdatert
DEDIKERT: Både Angelina Jolie og Brad Pitt ønsker å være mest mulig til stede under barna oppvekst. Her er mamma Angelina med skolebarna Maddox og Pax.
DEDIKERT: Både Angelina Jolie og Brad Pitt ønsker å være mest mulig til stede under barna oppvekst. Her er mamma Angelina med skolebarna Maddox og Pax. Foto: Foto: Stella Pictures

Superparet Brad Pitt og Angelina Jolie har nok av barnevakter til sine seks små barn. Men paret er fast bestemt på å være til stede så mye som mulig i oppveksten deres, og tar derfor på seg mange av de hverdagslige oppgavene selv. Det setter også andre foreldre pris på.

Les også: Alt om barneoppdragelse

Den siste tiden har Brad sørget for å kjøre parets to eldste barn, Maddox (8) og Pax (5), til skolen i New York mens mamma Angelina er travelt opptatt med innspillingen av filmen «Salt». Det har mødrene til barnas klassekamerater fått snusen i.

Foreldrene på skolen har laget en skyssordning, der de bytter på å kjøre flere barn til skolen. Men nå har det plutselig blitt rift om å få kjøre barna på skolen.

- Mødrene slåss om hvem som skal kjøre til skolen. De pynter seg og doller seg opp litt ekstra, og håper på å treffe på Brad Pitt, sier en kilde til Female First.

Brad og Angelina har foreløpig seks barn, men det er ikke dermed sagt at det ikke blir flere. Paret er klare på at de vil ha mange barn, og det spekuleres nå om de er i ferd med å adoptere et nytt barn - denne gangen fra Filippinene.

Les også: Derfor leser ikke gutta

Tilbake til Klikk Foreldre

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning