Delta i produkttesting

Bli Klikk-familie!

Hjelp oss å teste produkter til barn og barnefamilier.

PRØV UT TING: Testene vi ønsker deltakere til, er av kjente og nyttige prdukter som de fleste barnefamilier trenger eller vil trenge. Produktene blir tilsendt. Alt du trenger å gjøre er å si din mening om produktene!
PRØV UT TING: Testene vi ønsker deltakere til, er av kjente og nyttige prdukter som de fleste barnefamilier trenger eller vil trenge. Produktene blir tilsendt. Alt du trenger å gjøre er å si din mening om produktene! Foto: Foto: Crestock
Publisert Oppdatert
"ALT": Nær sagt alle ting som er del av en barnefamilies hverdag, kan testes, både ting til glede og til nytte.
"ALT": Nær sagt alle ting som er del av en barnefamilies hverdag, kan testes, både ting til glede og til nytte. Foto: Foto: iStockphoto

Klikk foreldre har allerede testet en lang rekke barneutstyr og -produkter allerede. Men vi vil teste mer! Og det kan du hjelpe oss med. Har du barn under 12 år? Da kan dette være noe for deg. Svarer du innen lørdag 28.03. kan du være med i testpanelet.

Fra smokker til sykler

Når vi i Klikk foreldre skal sette opp en liste over produkter vi skal teste, er det alle dere barnefamiliene der ute som står i hodene på oss. Så langt har vi testet alt fra pølser, frokostblandinger, juice og mat på glass, til bilseter, støvler, vinterdresser og vippestoler. Men hva med smekker? Febertermometre? Parktermoser? Sykler? Badeleker? Familiespill?

Legfolk og eksperter

Noen ganger trenger vi hjelp fra vitenskapsfolk fordi enkelte ting naturligvis må testes i laboratorier. Men dere familier der ute er ekspertene på mange av de produktene vi vil teste, og dere har (i motsetning til lab-testere) anledning til å teste i realistiske miljøer ved vanlig bruk.

Frist for påmelding til Klikk-familie er fredag 20. mars 2009!

Ti barnefamilier

- Vi er opptatt av hva barnefamiliene selv synes om de produktene som tilbys, og vil ha kontakt med ti barnefamilier spredd rundt i landet, forteller redaksjonssjef i klikk foreldre, Julie Gjørven. Hvis du er interessert i å være klikk-tester, eller lurer på noe før du vil bestemme deg, kan du maile Julie direkte: [email protected] I mailen skriver du navn, adresse og alder på alle i familien. Av søkerne velger vi 10 familier fra forskjellige steder i Norge.

Som tester vil du motta produkter til testing noen ganger i året sammen med et skjema som du skal fylle ut. Vi ønsker også at dere legger til egne kommentarer om produktene.

Har du forslag til hva vi skal teste? Bruk kommentarfeltet under!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning