Blafre Elefant matboks i plast

Elefant-matboksen er en hit blant barna, men ikke optimalt utformet.

Publisert Oppdatert

Søt matboks med prakiske begrensninger.

Praktisk løsning

Matboksen er passe stor til å gå i sekken til de minste barna, men har en litt ukurant form til at man klarer å utnytte plassen optimalt. Det er for eksempel 2 skiver, noen druer og en Danonino-yoghurt. Matboksen er lett å stable i kjøleskapet og tar ikke så stor plass i sekken. Hovedrommet kunne gjerne vært litt større.

Praktisk bruk for barnet

En matboks som faller veldig godt i smak hos barna, og som har en passe størrelse til at selv de minste kan håndtere den fint på egen hånd. Lokket går greit å åpne og det er kjekt at det følger med en strikk som hindrer at lokket faller av. Boksen er solid og tåler noen turer i gulvet uten å bli ødelagt. Ligger stødig på bordet.

Rengjøring

Enkelt å rengjøre i og med at lokket og underdelen kan separeres og vaskes i maskin. Lett å holde ren.

Matboksens holdbarhet

Det er ikke kjøleelementer, men siden boksen er såpass liten, er det uansett ikke aktuelt å lagre noe særlig annet enn brødskiver og evt. litt frukt. Maten holder seg greit frisk.

Spesifikasjoner

Produsent Blafre
Pris 169
Produktbeskrivelse

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning