Stor konkurranse:

Vinn Halloween-helg i Liseberg!

Delta i vår spørreundersøkelse, og du kan vinne en skummelt morsom tur til Liseberg for hele familien.

HALLOWEEN-HELG: Nå kan du vinne en skummelt morsom Halloween-helg på Liseberg for familien.
HALLOWEEN-HELG: Nå kan du vinne en skummelt morsom Halloween-helg på Liseberg for familien. Foto: Foto: Liseberg
Publisert Oppdatert

Frister det med en helg i Gøteborg for hele familien?

I samarbeid med VisitSweden arrangerer Foreldre.no en konkurranse der en heldig familie kan vinne en skummelt morsom Halloween-helg i Liseberg i Göteborg 23.-25.oktober, med «Stora Halloween-paketet». Verdien på premien er 10.000 kroner.

Premien gjelder for 2 voksne og 2 barn og inkluderer:

  • Overnatting i familierom på Gothia Towers, to netter med frokost
  • 3-retters middag på Brasserie Lipp på lørdag
  • Gøteborg City Card for hele familien, som gir gratis kollektivreiser og gratis adgang til byens museer
  • Billetter til Liseberg en av dagene for hele familien. Inkluderer inngang, alle attraksjonene, samt inngang til alle spøkelseshusene.

Merk: Premien inkluderer ikke selve reisen til og fra Gøteborg.

Vinneren trekkes fredag 16.10 klokka 12.00.

Passer for store og små

Halloween på Liseberg passer for både store og små, hardbarkede og lettskremte. Deler av parken er tilpasset de minste, der karuseller, godteriregn, ansiktsmaling og disco underholder de som ikke ønsker seg altfor mye skrekk og gru.

Men for dem som tør finnes det definitivt nok av grøss! Tre nye spøkelseshus står klare for å skremme vannet av tenåringsslamper og tøffe foreldre. Spennende forestillinger og en park pyntet for Halloween sørger for en kul opplevelse for hele famillien.

Gothia Towers er et firestjerners hotell som ligger i gåavstand til Liseberg og nær sentrum av Göteborg. Opplevelsessenteret Universum og Världskulturmuseet ligger også i nærheten.

Tegn på duken!

Brasserie Lipp er en av Göteborgs mest populære møteplasser. Restauranten er kjent for papirdukene, som man er hjertelig velkommen til å tegne på. Ja, faktisk får man utdelt fargeblyanter å tegne med. Kjærlighet til råvarene står i fokus på kjøkkenet, og menyen tilpasses sesongen.

Göteborg City Card  gir dere fri entré til museer som Universeum og Alfons Åberg-huset, sightseeing, attraksjoner og opplevelser. Kortet gir også rett til parkering, og reiser med kollektivtrafikk som trikk, buss og båt. I tillegg gir kortet rabatter i utvalgte butikker.

Universeum har også kastet seg på Halloween-tematikken, og serverer noe de kaller Creepy Science. Madame Kuriosa og Herr Emeritus ønsker velkommen til å smake på delikatesser som gresshopper og larver, man kan komme tett innpå kryp som kakerlakker og kjempe-tusenben, og i teknoteket er det duket for spennende eksperimenter. Göteborg City Card gir gratis inngang til Universeum.

Svar på spørsmålene og vinn!

Har du lyst til å vinne?

Alt du må gjøre for å være med i trekningen er å svare på de fem spørsmålene nedenfor.

Deretter sender du en epost med fullt navn og epostadresse til denne adressen. Merk eposten med Halloween-konkurranse.

Lykke til!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning