TFK Twinner Twist Duo

Vogn med mange kvaliteter, men ikke den mest fleksible.

Publisert Oppdatert

Samlet tid brukerne har eid denne vogna: 21 år.

TFK Twinner Twist Duo er lett å trille og har god plass til to barn, også når de er litt større. Den blir relativt liten når den slås sammen, mener mange i panelet. 

Fine detaljer

Vogna har separate kalesjer, håndbrems og låsbare hjul foran. Fjæring i lufthjulene. Setet kan slås ned i full liggestilling. Fint design, loett manøvrering på ulike underlag og trinnløs ryggregulering er andre plusser som trekkes fram av testpanelet. 

- Lett (lav vekt), god å trille, veldig håndterbar pga vendbare hjul foran, fin å trille både på vei og på skogsstier, håndtak og lav vekt på baby-bagen, fin liggestilling på sitte-delen, håndbrems. Perfekt til storebror på 24 mnd og lillesøster på 3 mnd, bemerker Linn Rykhus, som har hatt vogna i noen måneder.

Må sitte en vei

Susanne Hole har hatt vogna i over to år og er ikke like fornøyd:

- Små kalesjer, og barna kan kun sitte forovervendt. Har opplevd at den har klappet sammen når den skulle ned en fortauskant, skriver hun i sine notater.

Det er en rekke kritiske innvendinger mot vogna: Glidelåsene som skal brukes når man legger ned ryggen er det flere som er mindre fornøyd med, og ryggreguleringen i sportsvogndelen beskrives av flere som tungvint.

At setene ikke er vendbare trekker også ned. Flere synes at babybagen er for liten. Regntrekket beskrives som så lite og tett at det går utover luftsirkulasjonen.

Spesifikasjoner

Produsent Trends for Kids (TFK)
Pris 8299
Konstruksjon Sløskenvogn med parallelle seter, 4 hjul, svinghjul foran, separate, justerbare fotbrett, passer til hardbag eller softbag, håndbrems
Vekt 16,5 kg
Maksvekt per sete 15,5 kg
Anbefalt alder 0-3 år

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning