Test av sykkelvogn

Her er de beste sykkelvognene

Vi har testet sju og funnet store forskjeller.

DYRT ER BEST: Du kan være trygg på at de dyreste sykkelvognene også er de beste. Men det kan godt hende billigvogna er god nok til ditt behov.
DYRT ER BEST: Du kan være trygg på at de dyreste sykkelvognene også er de beste. Men det kan godt hende billigvogna er god nok til ditt behov. Foto: FOTO: John Arne Tungen
Sist oppdatert
DETALJENE  SKILLER: Detaljer som denne finjusteringen av dempingen i Burley-vogna, viser kvalitetsforskjellene mellom sykkelvognene i testen.
DETALJENE SKILLER: Detaljer som denne finjusteringen av dempingen i Burley-vogna, viser kvalitetsforskjellene mellom sykkelvognene i testen. Foto: FOTO: John Arne Tungen

Om testen:

Vi har hatt vognene inne til test i ca. to måneder. Tre aktive familier har byttet på å bruke vognene til vanlige bruksformål som levering i barnehage, søndagstur og tur til butikken.

Vi har testet vognene med både ett og to barn. I  tillegg har vi testkjørt i en løype med vekt tilsvarende ca ett barn (15kg).

Vi har kontrollveid vognene med dragstaget og håndtak bak på vogna montert (for de som her dette).

Dette kan gjøre at de verdiene vi oppgir kan avvike fra det leverandøren opererer med. Testerne har vurdert vognene hver for seg i tillegg til at alle er vurdert og sammenlignet når de har vært samlet.

Denne saken ble første gang publisert 10/06 2014, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også