TEST AV DUOVOGN

Stokke Trailz Black

En riktig god byvogn.

STOKKE TRAILZ BLACK: Det høyt plasserte setet gir god kontakt med barnet, pluss at det sitter i riktig høyde på kafébesøk.
STOKKE TRAILZ BLACK: Det høyt plasserte setet gir god kontakt med barnet, pluss at det sitter i riktig høyde på kafébesøk. Foto: Øivind Lie-Jacobsen
Publisert

Stor og solid, men en sittedel som har en høyere plassering enn på de andre vognene. Det er førsteinntrykket.

Vognen har store, luftfylte hjul og jevnt over enkle og greie innstillinger. Med unntak av knappene som låser hjulene. De er harde og små.

Setet kan ikke stilles i liggeposisjon når det er vendt fra deg – av sikkerhetsmessige grunner forklarer Stokke. Fotstøtten kan heller ikke justeres.

Sittedelen har fine sitte- og liggeposisjoner, og kalesjen er stor og fin. Helt klart en av de bedre, med mange fine detaljer.

Når vognen skal slås sammen, må setet av. Litt klønete, synes vi. Utover det er den enkel å slå sammen. Står av seg selv i sammenslått posisjon. Bagasjekurven er stor og god, med god lastekapasitet. Vognen har leddet, godt håndtak. Det liker vi.

På ujevnt underlag kjennes vognen noe tung. Samtidig gir det høye setet et høyt tyngdepunkt, noe som gjør at du må jobbe litt ekstra når det er skrått og ujevnt underlag.

På trange steder er vognen ganske smidig, til tross for at den er ganske stor.

Det er enkelt å holde vognen ren, bra kvalitet på tekstilene, enkle å tørke av, og de går i maskinen om det er riktig ille. Det høyt plasserte setet gir god kontakt med barnet, pluss at det sitter i riktig høyde på kafébesøk.

En riktig god byvogn som også klarer seg greit når det blir litt vanskeligere forhold.

Pluss: Barnet sitter høyt.

Minus: Høyt tyngdepunkt, setet må av når vognen skal legges sammen.

Vekt vogn: 15 kg

Vektgrense barn: 0–15 kg

Pris: Kr 9899/12.698

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning