TEST AV DUOVOGN

Mountain Buggy Terrain

På denne vognen finner du rikelig med lure detaljer.

MOUNTAIN BUGGY TERRAIN: Denne vognen er helt klart grei å bruke i byen, men det er først når den kommer i terrenget, at den viser hva den er god for.
MOUNTAIN BUGGY TERRAIN: Denne vognen er helt klart grei å bruke i byen, men det er først når den kommer i terrenget, at den viser hva den er god for. Foto: Øivind Lie-Jacobsen
Publisert

På denne vognen finner du rikelig med lure detaljer: Flaskeholdere, kikkeluke med magnetlås, håndbrems og smarte stropper.

Vi er likevel ikke helt fornøyd.

Når forhjulet skal låses, må det gjøres med en skrue, som i tillegg sitter kronglete til. Seteryggen justeres med stropper. Greit nok, men her må du bruke to hender, og det er det vanskelig å legge ned ryggen uten at barnet våkner.

Parkeringsbremsen er vi heller ikke helt fornøyd med. Grei å låse, men når den skal opp, er det trangt på undersiden.

Vognen slår du sammen med en hånd, og den står på høykant om du har husket å folde opp håndtaket. Kalesjen er grei, og kan løsnes i bakkant slik at den følger solen.

Vognen har en flat og fin liggestilling, men setet er ikke nok framoverlent i oppreist stilling. Det er når du skal ut å trille, at denne vognen virkelig scorer bra.

Litt smalt håndtak riktignok, men det kompenseres med at den er en fryd å trille på alle underlag. To sett hjul er et pluss.

Vognen føles stødig og god, og best av alle på løst underlag. Selv med de små hjulene.

På trange steder overrasker den også. Smidig til å være en trehjuling.

Vognen er lett å holde ren, alle tekstildelene kan tas av og vaskes i maskinen.

Denne vognen er helt klart grei å bruke i byen, men det er først når den kommer i terrenget, at den viser hva den er god for.

Pluss: Triller lett på alle underlag.

Minus: Omstendelige innstillinger og justeringer.

Vekt vogn: 12,9 kg

Vektgrense barn: 0–25 kg

Pris: Kr 7490/9389

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning