TEST AV DUOVOGN

Britax Go Big 2

God plass, enkel å legge sammen.

BRITAX GO BIG 2: Dette er vognen for deg som vil ha en stor og trygg vogn med god plass.
BRITAX GO BIG 2: Dette er vognen for deg som vil ha en stor og trygg vogn med god plass. Foto: Øivind Lie-Jacobsen
Publisert

Her er det mye vogn på alle måter. Førsteinntrykket er en stor og bred vogn med god plass.

Vi har likevel noen detaljer vi ikke er helt fornøyde med. Når setet skal justeres ned, går det greit, men opp igjen er noe tungvint, her må du bruke to hender. Likeledes er låsingen av hjulene litt tuklete, den består ikke vottetesten. Vi er heller ikke fornøyd med bremsen, den sitter litt trangt til.

Dempingen er utmerket, og vognen har en stor og god kalesje. Det er god plass i sittedelen, her er det plass til vinterpose og mere til.

Ryggen er lang og god, vi skulle bare sett at den kunne stilles noen hakk lenger fram. Ellers har sittedelen en flat og fin liggeposisjon.

Bra fotbrett med god plass til bena. Vognen er enkel å slå sammen, det går i en operasjon, og ferdig sammenslått står den på hjulene.

Bagasjekurven er stor og smart med vegger som kan felles opp. Håndtaket er av de beste i testen. Godt og bredt med mange grepsposisjoner.

Når du triller vognen, merkes tyngden, men den tar seg greit fram på de fleste underlag. Tyngden merkes også når du skal ha med deg vognen opp trappa. På trange steder går manøvreringen greit, men det er mye vogn å få med seg.

Alle tekstiler kan tas av og vaskes i maskinen, litt vanskelig å få av trekket på kalesjen, men resten går greit. Dette er vognen for deg som vil ha en stor og trygg vogn med god plass.

Det er egentlig ikke spart på noe, verken kvalitet eller smarte detaljer. Kostnaden er at det blir en stor og tung vogn.

Pluss: God plass, enkel å legge sammen.

Minus: Stor og tung.

Vekt vogn: 14 kg

Vektgrense barn: 0–17 kg

Pris: Kr 8399/11.398

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning