TEST AV DUOVOGN

Baby Jogger City Elite

Dette er en vogn som fungerer godt på tur.

BABY JOGGER CITY ELITE: Her har produsenten laget en vogn som fungerer godt for familier som er på farten.
BABY JOGGER CITY ELITE: Her har produsenten laget en vogn som fungerer godt for familier som er på farten. Foto: Øivind Lie-Jacobsen
Publisert

Her har de litt omstendelige løsningene du noen ganger finner på trehjulinger, blitt raffinert, uten at de har blitt komplisert.

Seteposisjon og låsing av hjul eksempelvis gjøres svært enkelt. Bremsen sitter på styret, og den er lett å sette i lås.

Vi er ikke like imponert over bagasjekurven. Den er bitte liten, og det er vanskelig å komme til. Her kan du glemme turen i matbutikken på hjemveien. Når vognen skal slås sammen, går det mildt sagt enkelt. Dra i en stropp, så er den slått sammen, og den står fint på høykant.

Vognen har en god sittedel med ekstra fotstøtte og lang rygg, men ryggen burde kunne rettes enda mer for barn som vil opp og fram. Kalesjen er god, og i bakkant av vognen er det god lufting. Ulempen er at den dekkes litt dårlig når setet er i liggestilling. Her blir det ikke særlig lunt om vinteren.

Sittedelen er enkel å ta av slik at den kan vaskes, litt mer jobb å få av kalesjen. Ellers er stoffet enkelt å tørke av med en våt klut. Grepet er noe smalt, men vognen er relativt stødig. Den har demping bak, men det rister likevel en del. Ellers triller den utmerket på alle underlag.

På trange steder er den lett å styre, men den er bred bak, så hjulene henger seg lett opp. Dette er en vogn som fungerer godt på tur, samtidig som den fungerer greit i byen.

Enkel å få inn og ut av bil, eller buss for den del.

Her har produsenten laget en vogn som fungerer godt for familier som er på farten.

Pluss: Svært enkel å slå sammen, triller godt.

Minus: Bred bak, liten bagasjekurv.

Vekt vogn: 11,9 kg

Vektgrense barn: 0–34 kg

Pris: Kr 4995/6995

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning