Barnemøbler på nett

Du kan enkelt møblere barnerommet uten å gå ut døren

Her kjøper du barnemøblene på nett

BARNEMØBLER PÅ NETT: Det er et stort hav av nettbutikker som fører barnemøbler og interiør til barnerommet - vi har listet opp noen av de beste. Foto: IKEA.no.
BARNEMØBLER PÅ NETT: Det er et stort hav av nettbutikker som fører barnemøbler og interiør til barnerommet - vi har listet opp noen av de beste. Foto: IKEA.no.
Publisert Oppdatert

Det å planlegge, tapetsere og møblere barnerommet er utrolig gøy, men også veldig slitsomt. Særlig med en voksende mage og kanskje en blivende storesøster eller storebror hengende fast i leggen.

Da er det godt å vite at utvalget på nett blir stadig bedre, og at du fra din egen stue kan kjøpe alt du trenger for å gjøre i stand det perfekte barnerommet.

Barnemøbler på nett

Men hva skal vi egentlig lete etter når vi scroller oss gjennom nettsidene på jakt etter møbler?

Når du skal møblere barnerommet, er det viktig å ha i tankene hvor gammel barnet er og hvilke behov han eller hun og dere foreldre har. En baby har ikke nødvendigvis samme behovet for lekemøbler og plass til oppbevaring av leker som for eksempel en fireåring, sier Linn-Marie Lommerud Olsen i nettbutikken Mimmis.no.

Les også: Guide om madrass til barn

Interiør til barnerommet

Skal dere lage i stand barnerom til en baby, kan det også være lurt å vurdere om dere ønsker et rom som fungerer godt i mange år.

– I så fall kan det være smart å velge en seng som vokser med barnet. Det finnes flere produsenter som har senger som både kan brukes som babyseng og juniorseng, sier hun.

Valgmuligheten er mange, og det er også mulig å få tak i løsninger som kan bygges om senere, slik at en vanlig sofaseng kan bli til en køyeseng hvis det blir behov for det.

I tillegg trenger kanskje babyen kommoder, skap, småmøbler og hyller til rommet sitt, og alt dette og mer til finner du i de fleste nettbutikker med godt utvalg innen barnemøbler.

Som regel kan du også supplere med gardiner, tepper, lamper og pynt for å gjøre rommet komplett, så når alt kommer til alt er det egentlig bare lommeboken som setter begrensningene.

Les også: Derfor skal du styre unna knallfarger på barnerommet

Nettbutikker til barnerom

Det finnes et hav av nettbutikker som fører barnemøbler og interiør til barnerom. Her er våre favoritter:

Growingup.no

Her får du senger til de minste og litt større barna, stellebord til den nye verdensborgeren, flotte hyller til å sette småting og bøker i og småmøbler.

Kjøpe barnemøbler på nett:

Ser du utenfor Norges grenser finner du enda flere butikker med flotte barnemøbler og ting til barnerommet.

Vær bare klar over at det kan bli en dyr handel hvis du ikke regner med moms og toll for varer som koster over 350 kroner inkludert frakt og forsikring.

Dette må du betale i tillegg til kjøpesum og frakt

Merverdiavgift:

Hvis sendingen koster 350 kroner eller mer inkludert frakt og forsikring, må du betale 25 prosent merverdiavgift eller moms.

Toll:

De fleste varer har ikke toll, men det varierer noe ut fra type produkt og hvor den er laget.

Sjekk importkalkulatoren på www.toll.no

Fortolling:

Vanligvis er det den som frakter varen som tar seg betalt for fortollingsjobben.

Les mer på:

http://www.toll.no/no/netthandel/

Til de litt større barna finner du også gode oppbevaringsløsninger til lego, bamser, biler og andre leker. I tillegg får du kjøpt sengetøy, puter, speil, knagger og annen pynt.

Kidsa.no

Hos Kidsa.no finner du drømmesengene for små brannmenn, dukkeforeldre, flyvere, prinser og prinsesser som har vokst fra sprinkelsengen sin.

Du får også tak i småmøbler som sminkebord, hyller og skap, tepper med bilveier og det meste som trengs når du skal fylle lekekassene på barnerommet.

Les også: Dette er de mest populære barnelekene

Kidsparadise.no

Er du på jakt etter morsomme køysenger med telt og hemmelige rom, er dette stedet å lete.

Butikken selger også stilige dyrehoder til å henge på veggen, koselige uroer til de minste og lamper som passer perfekt på barnerommet. Er du ute etter veggdekor, wallstickers eller tapet finner du også dette hos Kidsparadise.no.

Chilli.no

Her finner du den perfekte kombinasjonen av søtt og tøft. Butikken har blant annet et godt utvalg i deilige barnelenestoler til TV-stuen, samt flotte senger.

Du får også kjøpt stellebord til babyen og sett med små stoler og bord til de større barna. Helt perfekt til teselskap med bamser, små venner, foreldre og besteforeldre.

Jollyroom.no

Små bord, pinnestoler og lenestoler i alle farger, sakkosekker og bokhyller i alle mulige fasonger er noe av det du finner hos Jollyroom.no.

Butikken har også et godt utvalg i oppbevaringskasser, lamper, tapet og sengetøy, og hvorfor ikke gjøre prinsens eller prinsessens rom komplett med en sengehimmel?

Les også: Her handler du barneklær på nett

Mimmis.no

I nettbutikken mimmis.no finner du vugger og senger til de minste og et godt utvalg av både lave, halvhøye og høye senger til de større barna.

For deg som ønsker et bestemt tema på rommet, finnes det også tekstilserier med sengegardiner og tilbehør som gjør denne jobben enkel.

Også tepper, hyller, små klesstativer, utemøbler og veggdekorasjoner kan legges i samme handlevogn.

Ikea.no

På Ikea har de billige og fargerike møbler til barn i alle aldre, og på nettsiden finner du god inspirasjon til barnerom i forskjellige stiler.

Også på Ikea.no får du tak i absolutt alt du trenger til barnerommet, enten du kun er ute etter en seng og en hylle eller du har behov for både møbler, lamper, tepper, tekstiler og leker.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning