Burley D'Lite

En klassiker med noen mangler.

Burley D'Lite: Her er det ikke spart på noe.
Burley D'Lite: Her er det ikke spart på noe. Foto: Foto: Øivind Lie-Jacobsen
Publisert

Burley lever opp til å være selveste sykkelvognen, her er det ikke spart på noe. Alt er skikkelig og solid. En nesten overdådig innredning med skikkelige seter, polstringer og justeringer i massevis. Ellers er alle tilkoblinger og innstillinger gjennomprøvde og enkle.

Med ett unntak. Selve låsingen, når vognen skal slås opp, krever et helt spesielt grep. Pluss en del kraft. Mulig dette går seg til, men her ga mammaen i panelet opp.

Selv ikke en utmerket monteringsanvisning kunne hjelpe her. Og når vi først er det kritiske hjørnet, klagde også de store barna på plassen. Vognen er svært romslig, men setene er plassert svært tett sammen. Det gir god plass på siden, men også litt knuffing når ungene sitter tett på hverandre.

Vår sykkelekspert var heller ikke 100% fornøyd med trekkvilligheten. Vognen er noe tung å dra, er hans anmerkning i testnotatene.

Forhandlere: Sport 1 og Anton Sport.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 5999
Total lastekapasitet i kg 45
Vekt på vognen i kg 12.9

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning