Sistema Happy

Skapte stor misunnelse i barnehagen.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Stilig fasong

+ Ingen lekkasje

+ Tåler til tider røff bruk

- Uhygienisk åpning

- Noe ettersmak av plast

Sagt om Happy:

"Den er søt, barnevennlig og morsommere å se på enn de andre flaskene"

"Flasken ble fort populær i huset, men den er litt liten. Måtte fylles opp mens det var trening"     

"En innertier for 5-åringen. Flott form på flasken. Skapte stor misunnelse i barnehagen."

"Artig utseende"  

Lekkasje

Korken skal vris til man hører et klikk, og man må vri relativt hardt. Ingen av testerne merker noe lekkasje. Flasken er tett når man holder den opp ned og det har ikke vært bløtt i sekken etter turdager.

Rengjøring

Flasken får skryt for å tåle oppvaskmaskinen godt. Åpningen er imidlertid for liten til at man kan rengjøre manuelt utover å skylle den. I tillegg trekkes det frem at den er uhygienisk konstruert: "Skulle ønske at den hadde et beskyttelselokk når den var i bruk", skriver en tester.

Ettersmak

Flere melder om litt ettersmak av plast i starten. Dette går imidlertid over ganske fort. Det er blant annet testet saft, juice og sjokolademelk, og ingen av disse avga noe smak i neste omgang.

Brukervennlighet

"Helt upoblematisk å bruke for et barn på 5 år", skriver en tester. Flasken får pluss for at den er enkel å åpne og å drikke av, men minus for at plasten er så myk at det lett kan sprute ut hvis man klemmer på den.

Robusthet

Skoene på figuren faller av, men kan settes på igjen uten problemer. Flasken tåler å falle i gulvet og ellers vanlig bruk, men plasten er myk. En av testerne mener at flasken ikke har god nok kvalitet.

Spesifikasjoner

Produsent Sistema
Pris 69

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning