Mountain Buggy duet

Smidig og innholdsrik vogn.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Smal og lett å trille og manøvrere

+ Separate kalesjer

+ Gode, separate solskjermer

+ Slitesterkt stoff

+ Vendbare seter

+ Lett å legge sammen vogna

- Regntrekk ikke inkludert

- Ikke regulerbar fotstøtte

Samlet brukstid i testpanelet: 7 år.

Smal og lett å trille, bemerker alle brukere som har vurdert Mountain Buggy Duet. Velegnet til buss og trikk og manøvrering i butikk. Låsbare hjul, solide kalesjer, god solskjerming og slitesterkt stoff, er blant andre ting som fremheves. 

- Låsbare forhjul gjør den god å trille på grus, poengterer en av testerne.

Mange muligheter

Solskjermingene kan settes ulikt per sete, som er en stor fordel. To kalesjer, slik at et av barna kan sove, om ønskelig. Seteryggen har full liggestilling. Bagdelen kan vendes mot den som triller, så man kan se babyen. Brukerne mener vogna er lett å legge sammen.

- Tar liten plass sammenlagt. Lett å manøvrere i butikk og på senter. Bra seler. Eldstemann på 2 1/2 klarer ikke å åpne dem. Bra med plass under vogna for oppbevaring. Får tak i alt av ekstrautstyr som regntrekk, insektsnett osv for en helt grei pris. Vogna hadde heller ikke for høy pris, mener en av våre brukere som har lang erfaring med denne vogna.

God fjæring i hjulene og enkel tilgang til handlekurv er andre positive ting som nevnes.

Og noen minuser

En av testerne mener festet til å legge ned og sette opp sittedelen er litt skrøpelig. En har opplevd av selen har løsnet litt fra ryggen. Det er også en viss risiko for punktering, siden vogna har lufthjul. En av brukerne har punktert mye. Fotstøtten kan ikke reguleres, og noen synes tilbehøret er dyrt.

Spesifikasjoner

Produsent Mountain Buggy
Pris 6500
Konstruksjon Søskenvogn med fire hjul, svingbare fronthjul. Parallelle seter. Adaptere for bilstoler.
Vekt 15,5 kg
Maksvekt per sete 18 kg
Anbefalt alder 0-4 år

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen