Test av brun saus

Kun én brun saus gjør inntrykk

Fristet til å gi en sekser.

Publisert Oppdatert

- Her syns jeg nummer 34 (Toro lammesaus med urter og rødvin journ. anm) utmerker seg med å være veldig vond. Det er noe kyllingbuljong og rødvinspulver med noe sitronpulver og noe rosmarin og sånn. Den var veldig ubalansert, sier Sjuve.

Likevel understreker han at om den kommer med for eksempel et veldig fett lam så kan det muligens bli veldig godt. De to andre er ikke enige.

- Jeg syns den var god faktisk, sier Ramos og Høyer-Dahl som spiste koppen tom er enig. Dermed vinner den kategorien brune sauser med terningkast fire.

De to andre, Toro Brun saus med løk og Saus til stek får kun terningkast tre.

Fløtesaus med morsmelkerstatning

- Det er noe tiltalende med den ene der som gjør at jeg får lyst på kjøttboller og da liker jeg det altså. Kanskje det er fordi det er noe søtt der og noe kjøttekstrakt som gjør at jeg liker den så godt, sier Sjuve.

Han er fristet til å gi den en sekser, men lar være.

Han snakker om vinneren i denne kategorien som er Knorr Fløtesaus. Alle var enige om at den fortjente en solid femmer. Toro sin fløtesaus var de på den annen side ikke særlig imponerte over og ga terningkast to. Kokken Victor Ramos holdt faktisk nesten på å spytte den ut igjen.

- Den lukter morsmelkerstatning eller tørrmelkspulver lang vei og smakte ditto, sier Høyer-Dahl.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning