Legoland i påsken?

I dag åpner Legoland

Og dermed går også startskuddet for årets masemaraton: Kan vi dra til Legoland snaaaart?

NÅ BEGYNNER MASINGA: Legoland åpner portene i dag, og kan vente seg nærmere 2 millioner besøkende i løpet av sesongen. For mange norske barn er Legoland sommerens høydepunkt.
NÅ BEGYNNER MASINGA: Legoland åpner portene i dag, og kan vente seg nærmere 2 millioner besøkende i løpet av sesongen. For mange norske barn er Legoland sommerens høydepunkt. Foto: Foto: Legoland
Publisert Oppdatert

For 47. gang inviterer Legoland store og små innenfor parken, som er bygget av mer enn 60 millioner legoklosser.

Siden åpningen i 1968 har parken tatt imot mer enn 50 millioner besøkende, med årlige besøkstall på rundt to millioner de siste årene.

Hit bør du ta med barna på Danmarks-ferie.

Nytt spøkelseshus

2014 er det største investeringsåret i fornøyelsesparkens historie. Den store nyheten i år er Ghost - The Haunted House, et spøkelseshus med blant annet gjenferd, monstre og varulver i lego-drakt.

I tillegg er Hotel Legoland utvidet med en ny fløy og Legoland Holiday Village er et nytt overnattingstilbud i forbindelse med parken.

Planlegger du en tur innom den populære parken i sommer, lønner det seg å bestille billettene på nettet før du reiser.

Da kan du spare 15 prosent på dagsbilletter, eller opptil 400 kroner på en familiebillett.

Vil du besøke Legoland andre steder i verden, finnes det Legoland-parker i Windsor utenfor London, i California og i Florida i USA, samt i Tyskland og i Malaysia.

Planlegger du sommeren? Her er de perfekte familieferiene.

POPULÆRE KLOSSER: Siden åpningen i 1968 har Legoland i Danmark tatt imot over 50 millioner besøkende. I dag finnes det seks forskjellige Legoland verden over.
POPULÆRE KLOSSER: Siden åpningen i 1968 har Legoland i Danmark tatt imot over 50 millioner besøkende. I dag finnes det seks forskjellige Legoland verden over. Foto: Foto: Legoland

Disneyland åpen hele året

Selv om Legoland er et populært reisemål for norske barnefamilier, har Disneyland Paris siden åpningen i 1992 for lengst rundet 200 millioner besøkende. I dag er parken den mest populære turistattraksjonen i Europa.

Billig ferie? Her får du sjampisluksus til øl- og pølsepris.

Disneyland Paris er åpen hver dag hele året, og har spesielle temaer etter årstidene.

I påsken inviteres barna til å lete etter påskeegg, og flere steder i parken kjøres egne påskeshow. Billettene koster det samme året rundt, og bestilles enklest på nettet.

Les også:

Disse tingene kan redde ferien

Test deg selv: Hvor bør din familie reise?

Reiseapotek for barnefamilier

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning