BabyBjörn One

Denne bæreselen er testpanelet mest uenige om.

Publisert Oppdatert

Bæresele One er en ergonomisk bæresele som gir deg muligheten til å bære både på mage og rygg. Selen kan brukes rett fra fødselen (minimum 3,5 kg) uten spedbarnsinnlegg og opp til 3 år (maksimalt 15 kg). Kan vaskes separat i maskin på 40 °C. 

Brukervennlighet - Emilie Raustøl

- Det er en god bruksanvisning med bilde-for-bilde av de ulike posisjonene, men jeg syns selen er tung i seg selv og syns den er komplisert med mye klips og knapper og glidelåser. Det er dumt at det ikke er mulig å løse ut bryststroppen. Det betyr at selen må tres på, og ikke kan tas på som de andre selene. Det gjør det mer komplisert å få barnet på ryggen. I tillegg gjør det at man ikke kan legge fra seg et barn som har sovna på ryggen ned i en seng, for eksempel.

Komfort - Emilie Raustøl

- Denne synes jeg var den minst komfortable av alle selene å ha på. Hoftebeltet var komfortabelt, men jeg føler ikke at selen avlaster på de rette plassene, og det blir tungt å bære. Vekten av barnet blir dratt ut fra meg.

Ergonomi

- Fint at man kan heve beina på barnet, det er bra, for da får han mer støtte. Det er også fint at man kan brette ned kanten bak hodet, for det kan skape irritasjon i nakken.

Brukervennlighet - Sten Are Edvardsen

- Det var bare å ta den ut av esken og ta den rett på. Veldig brukervennlig, lett å forstå og sette inn barnet. God kvalitet på seler og låser. Kan brukes på tre måter. I tillegg finnes det tre ulike stillinger når barnet er bakovervendt foran for nyfødte. Det er et stort pluss at barnet kan sitte forovervendt foran. Det eneste jeg savner er lommer til verdisaker.

Komfort - Sten Are Edvardsen

- Sitter svært godt i alle posisjoner – føles solid både for barn og den som bærer!

Spesifikasjoner

Produsent BabyBjörn
Pris 1299
Vekt 3,5kg - 15kg
Alder Nyfødt - ca.3 år

Konklusjon

Testpanelet ble ikke enige om denne selen, det kan ha noe å gjøre med ulike kroppsfasonger både hos voksne og barn, men fysioterapeuten er veldig fornøyd.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning