donald duck games:

– Jeg har alltid likt Donald!

Hekkeløper Christina Vukicevic var til stede under lørdagens Donald Duck Games.

Publisert Oppdatert

Den andre stevnedagen av Donald Duck Games 2012 er vel gjennomført, med hundrevis av jenter og gutter mellom 10 og 13 år som har konkurrert i blant annet høyde, lengde, spyd og 60m.

Igår fikk utøverne besøk av Andreas Thorkildsen, og idag var det en annen friidrettsprofil som dukket opp, nemlig hekkeløper Christina Vukicevic. Hun delte ut premier til glade vinnere, og tok seg god tid til å skrive autografer og stille opp på bilder. Og å snakke litt med oss!

Hei, Christina! Hvordan synes du det er å være her idag?
– Jeg synes det er kjempehyggelig å være her idag. Jeg synes det er hyggelig å se at det vokser i friidretten, og at barn har det morsomt med friidrett, det er det som er det viktigste.

Hva tenker du om at du er et forbilde for disse utøverne?
– Det tenker jeg ikke på i det hele tatt. Jeg føler liksom ikke at det er meg som henger på alle plakatene rundt her, sier Christina og peker på de store AXA-bannerne med bilde av henne selv på som henger rundt stadion. – Det føles som igår at jeg selv var her og så på mine forbilder, så jeg synes det er rart at jeg har bytta plass.

Hva er det viktigste rådet du kan gi til de som er her idag?
– Først og fremst å ha det morsomt med idretten. Det synes jeg er det viktigste. Har man det morsomt med idretten, kan man nå veldig langt. Har man det kjedelig, så slutter man etterhvert. Og da mister vi verdifulle talenter. Så det viktigste er å ha det morsomt og sosialt med venner, og så kommer resultatene senere. Idretten blir mer seriøs med årene.

Hva slags forhold har du til Donald, da?
– Jeg leste veldig mye Donald da jeg var liten! Jeg og broren min har sju eller åtte permer fulle av Donald-blader, og vi hadde mammutbøkene da vi reiste på tur og sånt. Jeg har alltid likt Donald, smiler Christina.

Har du noen favorittkarakter i Andeby?
– Ja, de er selvfølgelig Donald selv, og så Ole, Dole og Doffen, avslutter Christina.

Her finner du info om morgendagens familiedag på Bislett.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen