Donald Duck Games

Familiedag på Bislett Stadion

Søndag 10. juni er det duket for en skikkelig barnefestival på Bislett!

Publisert Oppdatert

Dette blir en dag proppet full av konkurranser, lek og moro – for alle fra klokken 11.00 - 17.00! Her kan du prøve ut friidrettsgrenene under kontrollerte forhold, med god veiledning og støtte. Du kan også delta i blant annet sekkeløp, legobygging, funballz og mye annet moro.

Sid og Scrat fra Istid 4 kommer! Dette er ikke bare en dag med konkurranser, det er også en dag full av moro. Scrats elleville jakt på eikenøtta, som han har jaktet på siden tidenes morgen, får verdensomspennende konsekvenser i Istid 4: Kontinenter på Avveie. På Istid standen kan du både kjøpe eksklusive premierebilletter samt være en av de første til å prøve Istid 4 spillet fra Activision.

Donaldtegnekurs. Arild Midthun er Norges eneste Donald Duck-tegner, og kommer til Bislett for å holde tegnekurs. Dette er et kurs for alle som går med en liten tegner i magen, eller som ønsker å se hvordan Donald Duck blir tegnet.

Friidrettstjernene våre. På denne dagen får du selvfølgelig muligheten til å treffe noen av våre store norske friidretsshelter, blant annet Andreas Thorkildsen, Christina Vukicevic og Ezinne Okparaebo.

Egne Lesehjørner. Noen av Egmonts kjente og kjære tegneserier vil være representert i form av egne lesetelt. De som vil kan lese blader fra bla. Donald Duck et Co, Julia, Billy, Star Wars, Nemi og Rutetid.

Skal det være litt sminke? Kanskje du vil være en bjørn for en dag? Eller en apekatt? Toro stiller med ansiktsmaling til de som måtte ønske det!

Hva mer? Hoppeslott, premieutdeling, underholdning fra scenen av klovnen "Knerten", Havreflakes fra AXA, egen Pølsebod og ikke minst: Diplom, medalje og T-skjorte til alle deltakere.

Bli med på denne gøyale festivaldagen – et minne for livet! Billetter kan kjøpes ved inngangen.

Kommer du? Fortell om det i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen