Andebyposten

Galskap på to hjul!

HJELP! Rullestoleonemafiaen har inntatt byen! De er sinte. De er mange. De nekter å gå. De kjører.

Publisert Oppdatert

De kjører på to hjul i svingen. Og de kjører fort. Nå er de her i Andeby. Den beryktede rullestoleonemafiaen ble tidligere denne uken observert rullende rundt i Andeby sentrum. Forskremte fotgjengere fikk tatt dette bildet over av noe som ifølge rullestolpolitiet skal være selveste rullestoleonemafiabossen Don Svarte-Peperone.

Politiet er sjanseløse i sin kamp mot de rullende røverne. – "De er gipset fra topp til tå slik at kulene våre ikke biter på dem. Du kan virkelig ikke rullestole på dem!" hulker en gråtende politibetjent Stål Rullerundt i en trist kommentar.

Som et siste ledd i å stoppe rullingen har byrådet i Andeby nå innført rullestolforbud etter klokka 23 om kvelden. La oss håpe at dette vil medføre at rullerne vil rulle inn og rulle vekk fra byen.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/307236634474053622131375.png" alt="" />

SJOKKNYHET - B-gjengen løslatt for god oppførsel!

Det kom som en sjokknyhet at selveste skurkeladdene i B-gjengen tidligere, (faktisk i Donald Duck & Co nr. 29 side 42), gikk ut fengselsporten uten bruk av brekkjern eller dynamitt, men på helt lovlydig vis. Mye tyder på at fengselsstyret har gjort en gedigen tabbe. Gullsmedbutikken Gullblund, som ligger i samme gate som Tullersmo, ble da også ranet kun 20 sekunder etter løslatelsen. B-gjengen jaktes nå på av halve politistyrken. (Den andre halvdelen klør seg i hodet.)

De er fortsatt på frifot og det ryktes at de har hørt om Skrues gavemildhet ovenfor våre medlemmer på Donald.no. Politimester Fiks oppfordrer alle til å passe på grunkene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning