vinnere

Fjernstyrt bil med vannkanon!

Er du heldige vinneren av en Carrera Agent Black Power Water Gun?

Publisert Oppdatert

Donald er jammen en heldig and. Han fikk inn over 500 burdsdagshilsener fra sine trofaste fans i anledning bursdagen hans. Les noen av bursdagshilsningene her!

Vi har trukket 2 heldige vinnere av en fjernstyrt bil med vannkanon:
matsstam

77 år du fyller, og alle deg hyller. Idag treng du ikkje å pusse ein einaste mynt, berre ete kake med stilig pynt. Håpar du for mange fine pressangar, for eg har hatt det så kjekt med deg, utallige gangar. Gratulerer med dagen, verdas beste and, yt den så godt du kan!

Shauni
Gratulerer med dagen, din gamle (m)and. 77 år har gått, men du holder enda stand. Du har ofte uflaks, men det går nok forbi. Gjelden din øker like fort som Fetter Fjonthug går på ski. Nå har du igjen bursdag, i år som i fjor. Håper presangen min til deg faller i god jord. Kvakkulerer med 77-årsdagen Donald!

Vi gratulerer!

NB: Du må sjekke din innboks slik at vi får sendt deg din premie i posten. Husk at det kan ta litt tid før du mottar din premie !
Har du vunnet en konkurranse? Les om våre konkurranseregler her!

Les mer om premien på neste side!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/222399634437378871065169.png" alt="" />

Agent Black Power Water Gun
Denne fjernstyrte Carrera-bilen i 1:14 skala er en tøff offroader med Xenon- og bremselys. I tillegg har den en kraftig vannkanon som kan skyte vannet opptil 6 meter. Modellen er 35 cm lang, svart og har en toppfart på 18 km/t.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning