Konkurranseregler på Donald.no

Viktig informasjon til alle som deltar på konkurranser på Donald.no

Publisert Oppdatert

For å delta på en konkurranse her på Donald.no må du registrere deg som medlem hos oss. Du registrerer da navn, brukernavn, poststed og e-postadresse. Det vil si at vi ikke har din gateadresse i det du registrerer deg. Dersom du er en av de heldige vinnerne i en av våre konkurranser er vi derfor avhengig av å komme i kontakt med deg her på Donald.no. Det er derfor viktig at du som medlem med jevne mellomrom sjekker din innboks her på Donald.no etter at du har deltatt på en konkurranse. Vi kommer nemlig til å sende en melding i innboksen til de som vinner, for å få tak i adressen deres slik at vi får sendt ut premien. innboksen din finner du i "Min profil" øverst til høyre på siden.

Ettersom det hender at vi ikke får kontakt med noen av de som vinner via innboksen her på Donald.no, og premien fyller opp kontorene våre, har vi nå satt opp noen regler:

Dersom du har vunnet i en konkurranse her på Donald.no, og ikke har gitt oss en tilbakemelding innen 1 mnd. etter at vi har prøvd å få tak i deg via innboksen din, vil premien gå videre til en annen deltager.

Er premien en ferskvare(feks. kinobilletter) vil fristen gå ut når filmen ikke lenger er tilgjengelig på kino.

Har du vært så uheldig å ikke overholdt denne fristen, vil vi at du skal ta kontakt med oss, slik at vi alikevel kan gi deg en oppmerksomhet. Ta kontakt med oss her!

Bli medlem av Donald.no her!

Les mer om hva du som medlem av Donald.no kan være med på her!

Se oversikten over våre konkurranser her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning