Utestengt fra Baseball på livstid

Puppestunt til 800.000 kroner

Modellen som flashet puppene under en baseballkamp tidligere denne uken, sier at stuntet kostet henne 800.000 kroner.

UTESTENGT: Puppestuntet har gjort at modellen Julia Rose aldri mer kan gå på en Major League Baseball-kamp.
UTESTENGT: Puppestuntet har gjort at modellen Julia Rose aldri mer kan gå på en Major League Baseball-kamp. Foto: Instagram/Julia Rose
Sist oppdatert

Det var under en kamp mellom Huston Astros og Washington Nationals i World Series i baseball, at modellen Julia Rose, Kayla Lauren og Lauren Summer, flashet brystene foran tusenvis av TV-seere under den direktesendte kampen.

LES OGSÅ: Slik skal mannen kle seg til julebordet

<b>DELER MYE:</b> Julia Rose deler mye på egen Instagram-konto.
DELER MYE: Julia Rose deler mye på egen Instagram-konto. Foto: Instagram/Julia Rose

Et videoklipp (se nederst i saken) viser at jentene står klare til å dra opp de korte T-skjortene i det øyeblikket de skjønner at TV-kameraet peker i deres retning.

Kostet 80.000 dollar

Stuntet var ikke billige for jentene. Ifølge et intervju med nettavisen Complex, sier Julia Rose at stuntet koste dem 80.000 dollar – omtrent 800.000 norske kroner.

– Vi hadde planlagt stuntet i snart ett år. Jeg visste vi ville gjøre noe under World Series, men vi visste ikke helt hvem som spilte mot hvem på hvilke steder, sier Julia Rose til Complex.

Det gjorde at jentene kjøpte fire billetter til seks ulike kamper til en samlet pris av 80.000 dollar. Det gir en snittpris per billett på 3.333 dollar eller drøyt 33.000 kroner per billett.

Kostbare plasser

Jentene har nok da betalt ekstra pris for gode plasser, for ifølge ABC7.com kostet det i fjor i snitt mellom 700–1700 dollar for å se World Series. Når det er sagt, melder samme avis at en person skal ha betalt 20.000 dollar for to plasser på første rad.

Bannlyst fra baseball

Men, puppestuntet kostet ikke bare Julia Rose og vennene hennes en del penger. Hun ble i tillegg bannlyst på livstid fra Major League-baseball.

Årsaken til at presidenten i Major League Baseball, David Thomas, ifølge Ladbible, har utestengt modellene på livstid, er at jentene brøt reglene for god oppførsel og at de i tillegg eksponerte seg selv for å promotere egen business.

Omstridt puppeglipp

Puppeglipp er ikke nytt og alle vet at om man gjø det på riktig sted til riktig tid, så får man mye oppmerksomhet. Hvem husker ikke Janet Jackson som blottet det ene brystet da hun sang duett med Justin Timberlake under Superbowl-finalen i 2011? Diskusjonen om det var en glipp eller en planlagt hendelse ble mye diskutert i tiden etter puppeglippen.

En hjemlig puppeglipp skjedde under «Skal vi danse» i 2017. Da Lillian Åsebø retter på kjolen og viser mer enn det som trolig var planlagt.

Men, til tross for kostnadene sier Rose til New York Post, at hun har mer på lager.

I tillegg til å promotere seg selv, var nok hensikten bak stuntet å markedsføre jentenes nye nettmagasin, Shagmag. Med et slik navn er innholdet selvsagt koblet til sex og nakenhet.

Julia Rose delte på Twitter brevet som viser at hun er uønsket som besøkende på enhver arena som viser Major League Baseball for all fremtid:

VIDEO: Under kan du se jentenes puppestunt:

FAKTA: World Series

World Series går, til tross for navnet, av stabelen i USA med to amerikanske baseball-lag. Hvert år møtes vinneren av American League og vinneren av National League for å avgjøre hvem som er best. Det spilles til sammen syv kamper og den som vinner flest kamper kåres til «verdens beste» baseball-lag. I år var det Huston Astros og Washington Nationals som møttes til kamp, der sistnevnte vant samtlige syv kamper i sitt aller første mesterskap.

Kilde: Wikipedia

Denne saken ble første gang publisert 01/11 2019, og sist oppdatert 19/12 2019.

Les også