Trådløst musikkanlegg:

Uten en tråd

Forbedret utgave av det trådløse anlegget WACS7500 gjør at du kan spille forskjellig musikk på seks ulike steder i hjemmet.

TRÅDLØST: Hør mp3 og CD'er i seks ulike rom på en gang med WACS7500.
TRÅDLØST: Hør mp3 og CD'er i seks ulike rom på en gang med WACS7500. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Philips lanserer en redesignet og forbedret utgave av sitt trådløse musikkanlegg WACS7500. Anlegget streamer musikken i hele huset via en hovedenhet som kan kobles opp mot fem satelittenheter.

Anlegget kan spille musikk direkte fra CD plater, mp3 spiller og fra USB-brikke. WACS7500 har også WiFi- tilkobling. Med WiFi kan du koble til PC'en og spille mp3-låtene du har liggende der. Du kan også ta backup av harddisken.

Med det svarte designet har anlegget et røffere uttrykk. Blant de nye funksjonene finner vi en LCD-fargeskjerm. På skjermen vises både informasjon om låten og albumomslaget.

Musikken følger deg

Den nye modellen har de samme funksjonene som den foregående modellen hadde: "Musikken følger meg" og "mitt rom, min musikk" som gjør det mulig å spille ulik musikk på de ulike enhetene, eller samme musikk i alle enheter samtidig.

- Her kan man spille forskjellig musikk på seks ulike steder i hjemmet. Man kan også lytte til internettradio og til musikk som ligger lagret på dato i samme WiFi-nettverk hjemme, sier Magnus Nilsson hos Philips.

Den komplette WACS7500-pakken består av en hovedenhet og en satelittenhet, to fjernkontroller og koster 8.995 kroner. Ekstra musikkstasjon koster ca 2.995 kroner per stykk.

WACS7500

  • Harddisken er på 80 GB, og rommer ca 1.500 CD plater
  • Toveis flatmembranshøyttalere
  • Integrert subwoofer
  • Toveis fjernkontroll

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning