Ikea-favoritt

Stylistene velger sine Ikea-favoritter

Hva mener stylistene er et varp på Ikea?

PRAKRTISK FAVORITT: Interiørstylist Signe Schineller elsker Abstrakt skapene fra Ikea, siden de kan brukes i utallige sammenhenger.
PRAKRTISK FAVORITT: Interiørstylist Signe Schineller elsker Abstrakt skapene fra Ikea, siden de kan brukes i utallige sammenhenger. Foto: FOTO: Produsent
Publisert Oppdatert
OPPBEVARING: Ikea er kjent for sine funksjonelle og praktiske møbler, og særlig smarte oppbevaringsløsninger.
OPPBEVARING: Ikea er kjent for sine funksjonelle og praktiske møbler, og særlig smarte oppbevaringsløsninger. Foto: FOTO: Produsenten

Ikea er kjent for å ha praktiske og funksjonelle innredningsprodukter, til rimelige priser.

Da de lanserte årets nyheter i august, var fokuset på hverdagslivet og ulike praktiske oppbevaringssystemer.

Men hvis du skal velge deg ut en ting fra Ikea i høst, hva velger du da?

Vi har spurt ekspertene om hva de mener er et smart kjøp på Ikea.

Del på Twitter:

Flerfunksjonelt og ryddig

Marianne de Bourg, interiørstylist og skribent i Endelig Mandag, liker å ha det ryddig rundt seg, og er opptatt av flerfunksjonalitet. Hun bruker Ikea produkter både i jobbsammenheng og privat.

- Jeg liker produkter som kan brukes på flere måter, forteller hun til klikk.no. - Min Ikea-favoritt må derfor bli vegghyllen Lack - som er enkel, men genial.

- Elegante Lack har et gjennomtenkt design med skjult oppheng. Den utnytter plassen, er med sine mange bruksområder flerfunksjonell og den bidrar til at jeg kan ha det ryddig.

Praktisk og personlig

- Med Lack kan du leke designer, og med hyller i ulike størrelser og farger lage din helt egne skreddersydde hyllekombinasjon. Skape en personlig vegg som helt passer for ditt behov.

- Mitt tips: Skal du kjøpe én ting på Ikea i løpet av året, bør det være den minste typen Lack vegghylle, 30 cm - i rød!

Multiprodukt

PERONLIG VEGGPRYD: Lack fra Ikea kan brukes på mange måter, og er interiørstylist Marianne de Bourg sin Ikea favoritt.
PERONLIG VEGGPRYD: Lack fra Ikea kan brukes på mange måter, og er interiørstylist Marianne de Bourg sin Ikea favoritt. Foto: FOTO: Produsent

- Jeg bare elsker Abstrakt kjøkkenskap, forteller interiørstylist og blogger Signe Schineller. Hun jobber som stylist i TV-serien «Sinnasnekker'n» og driver bloggen RE:SIGNERT som vant dagbladet magasinet sin interiørblogg konkurranse for oktober.

Abstrakt kjøkkenskap er i følge Signe et mulitiprodukt som kan brukes på utallige måter. Hun ramser ivrig opp i hopetall til klikk.no

- De kan henges på soverom, barnerom, kontor eller i stua. Siden de ikke har ben under seg kan de plasseres over og under hverandre, brukes som avlastningsbord, nattbord, eller i entreen til sko.

- Man kan mikse og trikse med skapene og bygge kule moduler på veggen, eller sette hyggelige ting oppå. Jeg synes også det er morsomt å pimpe opp skapene med folie eller wallstickers.

- Jeg har anbefalt disse skapene til flere venner og kunder, legger hun til. - Jeg synes det er et supert produkt til en rimelig pris, som kan brukes på mange måter.

Signe synes Ikea har mye bra design til en god penge, og at de er flinke til å bruke nytenkende designere til kolleksjonene sine.

Flere favoritter

Interiørstylist Ingvild Hemma har flere favoritter, men skal hun velge den mest praktiske og funksjonelle må det bli hyllen Expedit.

FLERFUNKSJONELT: Abstrakt kjøkkenskap kan brukes på mange måter og er interiørstylist Signe Schineller sin Ikea favoritt.
FLERFUNKSJONELT: Abstrakt kjøkkenskap kan brukes på mange måter og er interiørstylist Signe Schineller sin Ikea favoritt. Foto: FOTO: Produsent

- Den er like fin fra begge sider, så du kan bruke den som romdeler, forklarer hun til klikk.no. - Du kan bruke den helt åpen, eller kjøpe skuffer eller skapdører å sette inn.

- I tillegg fins det et arbeidsbord du kan feste på hylla, så får du en praktisk arbeidsplass også.

- Hvis man ser helt bort fra rent praktiske behov og kun går etter smak, så må det nok bli noe fra den siste PS kolleksjonen, sier Ingvild Hemma til Kikk.no

- Og da må jeg nok si benken August, den er både robust og delikat på samme tid, og passer perfekt til den nordiske looken.

Hva er din Ikea-favoritt? Del det i kommentarfeltet under!HENDIGE HYLLER: Expedit hyllene fra Ikea kommer i flere størrelser og interiørstylist Ingvild Hemma sitt Ikea tips.
HENDIGE HYLLER: Expedit hyllene fra Ikea kommer i flere størrelser og interiørstylist Ingvild Hemma sitt Ikea tips. Foto: FOTO: Produsent

Les også:

TØFF BENK: Benken August fra PS serien kan også brukes som hvilestol. Bøy ryggstøtten opp og velg mellom 3 stillinger.
TØFF BENK: Benken August fra PS serien kan også brukes som hvilestol. Bøy ryggstøtten opp og velg mellom 3 stillinger. Foto: FOTO: Produsenten

Ikea med årets kuleste reklamestunt

Smart leilighet på 23 kvadratmeter

Så smart kan garderoben bli

Spotify i alle rom

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning