Scarlett Johansson selger sin spanske villa med stor rabatt

Scarlett selger sin «casa»

Scarlett Johanssons spanske villa kan bli din for 30 små millioner. Du får kjendis-naboer på kjøpet.

Publisert Oppdatert

Den amerikanske filmstjernen Scarlett Johansson har lagt ut huset sitt i Los Angeles for salg.

Solsikker strøm

Huset ble bygd i 1931, og sterkt spanskinspirert som seg hør og bør i Sør-California.

Scarlett har kostet på kåken: Hele bygningen er restaurert og oppgradert, blant annet med solcellepaneler for sikker tilgang på strøm hvis det skulle oppstå en liten oljekrise.

Scarlett kjøpte huset i 2007 for 42 millioner, men utropsprisen er nå satt til 30 millioner. Det er mer enn 25 prosent prisfall på bare to år. Hvem sa at boligkrakket bare rammer fattigfolk?

Vinterhage i solen

Rommene i første etasje åpner seg mot et digert atrium med glasstak og flislagt gulv. Hadde det vært vinter å snakke om der borte, ville vi vel kalt det en vinterhage.

I resten av oppholdsrommene er det tregulv som gjelder.

Mexe-mat

Kjøkkenet er en sak for seg. Skapt for å lage enchiladas, fajitas og tortillas til gjestene.

De knæsje mexe-fargene i asur og turkis er typisk for 30-tallet og Scarlett har valgt å beholde enkelte retro-elementer, for eksempel flisene over kjøkkenbenken.

Alt elektrisk materiell er imidlertid splitter nytt, og gasskomfyren med seks bluss og stekeplate er også av siste modell. Gulvene er gjennomgånde

Utsikt fra åsen

Huset kan også by på en hjemmekino (naturligvis), trimrom eller praktikant-rom med eget bad og en «innholdsrik kjeller», kan prospektet fortelle.

Utvendig er huset en liten perle, der det ligger i åssiden med sine buede verandadører og basseng på terrassen.

Kjendisnaboer

Det er ikke så godt å si hvorfor Scarlett vil selge dette paradiset, men en mulighet kan være at hun skal flytte til New York for å være nærmere Broadway, hvor hun denne vinteren har spilt i stykket Arthur Millers «A View from the Bridge».

Hvis noen skulle falle for denne spanske fluen, skal de vite at det er et kjendisvennlig nabolag de havner i. Rett i nærheten bor stjerner som Charlize Theron, Ben Stiller, Felicity Huffman, Orlando Bloom og regissør David Lynch.

Les også:

Kombiskapene holder ikke mål

Slik finner du en god rørlegger

Se hva du får for 30 mill.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning