Test av robotstøvsugere

Easy Robot R 810

Greit på rengjøring, men kjører seg fast

Test: Vi har testet robotstøvsugere
Test: Vi har testet robotstøvsugere Foto: Foto: Øivind Lie
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Denne gjør det greit på selve rengjøringen. Roboten får med seg det meste av støv og smuss, og den kommer greit til i hjørner og langs vegger. Det følger med et virtuelt gjerde.

Den har en tendens til å spise tepper og den blir veldig statisk slik at støv og smuss fester seg til selve støvsugeren. Bruker lang tid når den går på normal hastighet, men har også et hurtigmodus.

Graver seg fast

Støvsugeren klarer seg greit når det er helt ryddige flater. Er det ikke det graver den seg fort fast i problemer. Den setter seg fast under de lave møblene, og virker noe usystematisk. Den er så glad i å kjøre seg fast at du helst bør være hjemme når du bruker den. Byggekvaliteten virker billig, ladestasjonen er så lett at den fort blir dyttet ut av posisjon. En morgen fyrte deg seg opp på egen hånd, rullet 40 centimeter ut på gulvet fra basestasjonen og slo seg av igjen.

Komme i gang

Batteriet må settes i før start. Litt rotete manual, ikke like lett å finne ut av knapper og brytere, mangler hurtigguide. Det blir litt lotto hvor man skal trykke for å få den i gang.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning