Trapp

Tryll med maling

Se hva noen liter maling gjør.

Trappen ble forvandlet.
Trappen ble forvandlet. Foto: Frode Larsen og Kristian Owren.
Publisert Oppdatert

Dette er IFI

Innholdet i denne artikkelen er hentet fra IFI.

IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør, skal gi nøytral informasjon om tjenester og produkter samt gi veiledning og råd om farge og interiør. Organisasjonens medlemmer er bedrifter som leverer varer eller tjenester til dette markedet.

Eieren var lei både den massive furutrappen og gulfargen på veggene i entreen. Han ønsket et lysere rom og en mer moderne stil.

Interiørkonsulent Tove Seberg fra Zett Interiørdesign visste råd. Siden eieren ønsket å beholde de lysegrå gulvflisene, ble veggene malt i en lys grå tone, mens trappen og taket ble hvitmalt. Det samme ble håndløperen langs veggen. Det gir et lyst og rolig inntrykk, og den grå veggen er en flott bakgrunn for bildene.

Les også:

Slik tapetserer du

Ton-i-ton

Entreen er et godt eksempel på hva som skjer når man binder de ulike interiørelementene sammen med korresponderende farger: Rommet virker større og mer helhetlig, og de gamle gulvflisene ser helt nye ut.

- Men det er viktig å bruke rommet under trappen til dekorative gjenstander og ikke som en oppbevaringsplass for sko og smårot, påpeker Tove Seberg.

Les også:

Velg miljømerket maling

Fargene som ble brukt:

Vegger: Flügger Veggmaling glans 07, farge Wet Sand 3

Trapp: Flurethan, halvblank 40, farge S0500N (Flügger)

* Artikkelen er levert av Ifi.no/Informasjonskontoret for farge og interiør (se faktaboks).

Les mer på Klikk.no:

Ny bil til 120 000 kroner

Møt julen i Danmark

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning