Miele CM6310

God kaffe og suveren brukervennlighet

Publisert Oppdatert

Her blir det god kaffe, og dette er en maskin som er svært enkel å bruke.

Smak

Vanlig kaffe har en noe skarp smak. En litt syrlig smak på espressoen, her hadde det blitt et bedre resultat med en mørkere espressokaffe. Når maskinen lager cappuccino kommer melken først og kaffen etterpå. Cappuccinoen hadde rund og svært god smak og det hele så riktig så pent ut.

Brukervennlighet

Når du får en enkel og oversiktlig bruksanvisning, kun på norsk, da forstår du at dette er en produsent som vil deg vel. Her er det veldig enkelt å komme i gang, og maskinen er klar til bruk når språk og klokke er stilt. Selve panelet er rent, enkelt og oversiktlig. Melken går i et innsugningsrør fra en separat beholder og rett i kaffedysen. Enkelt og renslig. Innsugningsrøret kan du sette rett i melkekartongen om du ønsker det. Du kan justere så og si alle parametere for kaffebryggingen. Malegrad, malemengde, bryggetemperatur og en egen funksjon for forbrygging. Du kan også opprette en egen profil med dine egne innstillinger. Påfylling av vann og bønner på toppen. Dryppskål og grutbeholder er enkelt tilgjengelig fra fronten. Tømmingen er enkel. Maskinen skyller ganske omfattende når den slår seg av, og den slår seg fort helt av, særlig når den står i ecomodus. Det gir korte tømmeintervaller. For å unngå dette må du stille om maskinen. Rengjøring og avkalking er enkelt. Anvisningen blir gitt i displayet slik at du slipper å hente frem brukerveiledningen.

Spesifikasjoner

Produsent Miele
Pris 11995
Volum vannbeholder 1.8
Pumpetrykk bar 15

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning