KÄRCHER K5 Premium

Effektiv og støysvak

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Bra kapasitet

+ Lite støy

+ Mye tilgjengelig tilbehør

- Flatpakket

Kärcher er ensbetydende med høytrykksvasker, og de gjør seg fremdeles fortjent til den posisjonen. Vaskeren har mange gjennomtenkte løsninger og gjør jobben effektivt. Kjøper du denne vaskeren, finnes det også rikelig med tilbehør å få kjøpt.

Brukervennlighet

Vaskeren kommer ganske så flatpakket, så her er det en del montering før den er klar til bruk. OK bruksanvisning. Bra høyde på håndtaket og vaskeren triller nesten av seg selv. Bra kveil og slange slik at trykkslangen rulles ut og inn enkelt. Oppbevaringen for strømkabelen kunne vært bedre. Alle rør er utstyrt med hurtigkoblinger. Eget rom for såpebeholder med regulator for dosering. Enkel justering av dysene. Svært lavt støynivå, denne kan brukes uten at naboen klager.

Kapasitet

Vaskeren presterte meget bra på alle overflater. Særlig rotodysen gjorde en god jobb. Vaskeren jobbet effektivt, men skånsomt på duken og treverket. På understellet presterte den godt over snittet.

Spesifikasjoner

Produsent Kärcher
Pris 3000
Bar/Trykk (oppgitt) 145
Effekt W (oppgitt) 2100
Vekt kg 14.5
Slangelengde meter 8

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning