Her shopper du interiør

Norges kuleste interiørbutikker

Skal du på Norgesferie i sommer, bør du passe på å ta turen innom disse butikkene.

FAVORITTER: Disse butikkene er elsket av interiørbloggere og andre trendsettere.

FAVORITTER: Disse butikkene er elsket av interiørbloggere og andre trendsettere. Foto: FOTO: Produsenten/Butikken

Publisert Oppdatert

Ingen i hele verden er så glade i å kjøpe ting til hjemmene våre som oss nordmenn. Vi elsker å fornye, enten det er hele rom eller putesamlingen til sofaen.

Norge bugner av flotte og inspirerende interiørbutikker, så skal du legge ferien til vårt eget langstrakte land i sommer, og er over gjennomsnittet interessert i design og interiør, kan feriepengene fort få bein å gå på.

Bonytt.no har snakket med bloggere og stylister for å finne frem til favorittbutikkene fra hele Norge. Noen av våre egne favoritter er også med på lista.

Oslo

House of Oslo

House of Oslo ligger sentralt til i Vika, bare et steinkast fra Aker Brygge, og huser over 20 butikker, med fokus på trender, kvalitet og inspirasjon innen interiør. Blant butikkene finnes også Norges første og per dags dato eneste Illums Bolighus, med avdelinger for kjøkken, tekstil, møbler og belysning. Andre butikker man finner her er blant annet: Raum, Åhlens, Milla's Boutique og Designtorget.

Finn den her: Ruseløkkeveien 26, Vika

Pur Norsk

Pur Norsk på Bislett er en butikk som rendyrker norsk design og ble faktisk nylig kåret til en av verdens fem beste interiørbutikker av det britiske magasinet Monocle. Her føres blant annet produkter fra Northern Lighting, Fjordfiesta, Permafrost, Figgjo, Norstaal, Hive, Opp & Lek, Frost Produkt, Swims, Cathrine Kullberg og Moolight.

Finn den her: Theresesgate 14, Bislett

MILLA BOUTIQUE: Det er ikke uten grunn av stylister og interiørelskere ikke klarer å gå tomhendte fra Milla.

MILLA BOUTIQUE: Det er ikke uten grunn av stylister og interiørelskere ikke klarer å gå tomhendte fra Milla. Foto: FOTO: Produsenten/Butikken

Milla's Boutique

Milla's er ikke uten grunn av av interiørstylistenes favoritter når det gjelder å finne unike og råkule interiørskatter i naturtoner, gull, sølv og glitter. Hva med kopper og skåler dekorert med hodeskaller? Eller rustikke trestubber som kan brukes til både bord og stol? Leter du etter lekre håndklær til å freshe opp badet med, har Milla et stort utvalg fra Missoni. Glam vintage på sitt ypperste.

Finn den her: House of Oslo, Ruseløkkeveien 26, Vika

Bolina

En interiør- og livsstilbutikk på Stabekk som er vel verdt et besøk. Industri møter shabby møter vintage kul, Bolina er nok en butikk elsket og mye benyttet av landets interiørstylister. Her finner du møbler, belysning, tekstiler, serviser og dekktøy og mye annet. Et riktig skattekammer av en butikk.

Finn den her: Gamle Drammensvei 38, Stabekk

Lillestrøm

ZANZ: Er du på Lillestrøm bør du ta turen innom denne perlen av en butikk.

ZANZ: Er du på Lillestrøm bør du ta turen innom denne perlen av en butikk. Foto: FOTO: Produsenten/Butikken

Zanz

Denne butikken er populær blant interiørbloggerne. Her finner man litt av alt - og presentert på en kul måte. Vintage blandet med klassikere og litt hjemmelaget. Kule puter og lekre lys.

Finn den her: Storgaten 5 B, Lillestrøm

Drammen

Fru Bruun

Søt livsstilbutikk som selger både klær og interiør, og mange av produktene er fairtrade. Rustikke møbler og en hel del genuine antikviteter har de også. Butikken fører merker som Hübsch, Madam Stolz og Bloomingville - samt mange andre.

Finn den her: Albumsgate 6, Drammen

Tønsberg

13

13 er en drøm for alle som elsker retro og redesign. Her bugner det formelig av farger fra det glade 70-tall, vintage og retro produkter, redesigmøbler og retro-skatter.

Butikken fører også varer fra MT Tape, Fjällräven, Bøtteknotten, Brita Sweden, Rie Elise Larsen, Løv te, Heico lamper, Kitch Kitchen, Plastisock og Ugly.

Finn den her: Halfdan Wilhelmsens allé 13, Tønsberg

Trondheim

Emma House

13: Elsker du gla' farger og retro-design, er dette butikken for deg.

13: Elsker du gla' farger og retro-design, er dette butikken for deg. Foto: FOTO: Produsenten/Butikken

Hos Emma House finner du, i likhet med mange andre livvstilbutikker, en lekker kombinasjon av interiør og klær. For alle som elsker den litt nostalgiske stilen er denne butikken et must om du er i midt-Norges hovedstad.

Finn den her: Olav Trygvasons gate 8, Trondheim

Interia

Denne har raskt blitt en favoritt blant interiørfrelste trøndere. Her finner du lekkert design, interiørklassikere, flotte gaver og merker som Hay, Eames, Blafre, Montana og Vipp. Blant mange andre.

Finn den her: Olav Tryggvasonsgt.12, Trondheim

Cornelias Hus

En favoritt hos bloggere, for denne butikken er som en godtepose for interiørelskere. Her finner du masse tøft til huset, i alt fra industristil til en mer naturlig nordisk look. Cornelias Hus fører merker som By Nord, Jielde, Madam Stolz, NUD, Rice og Tolix m.m.

Finn den her: Jomfrugata 1, Trondheim

Tromsø

Gautes interiør

Her er det dyrt og fantastisk. Butikken fører blant annet kule lamper (Flos, Bestlite etc.) og flotte tapeter og tekstiler. Og masse annet pynt huset ditt vil elske.

INTERIA: Moderne, trendy og lekkert; her er det nok av vakre ting å hvile øyet på.

INTERIA: Moderne, trendy og lekkert; her er det nok av vakre ting å hvile øyet på. Foto: FOTO: Produsenten/Butikken

CORNELIAS HUS: Lekker design fra blant annet By Nord og Ferm Living, er finner du flotte feriegaver til huset.

CORNELIAS HUS: Lekker design fra blant annet By Nord og Ferm Living, er finner du flotte feriegaver til huset. Foto: FOTO: Produsenten/Butikken

Finn den her: Storgata 82, Tromsø

JM Hansen Elektrisk

Det høres kanskje ikke ut som verdens mest spennende butikk, men så feil kan man ta. For er du i Tromsø og elsker interiør og design, bør du absolutt ta turen innom denne butikken, som ikke bare forhandler flott belysning i mange prisklasser, men også andre designmøbler og produkter, blant annet fra Kartell og Flos.

Finn den her: Storgata 56, Tromsø

Bodø

Charlottes Gaver og Interiør

Denne søte butikken fører varer fra Durance, Greengate, Hjelle, Lisbeth Dahl og Sia, blant andre. Her finner du, som navnet tilsier, søte gaver i mange prisklasser og flotte ting til hjemmet ditt, spesielt om du liker den litt nostalgiske stilen.

Finn den her: Torvgata 4, Bodø

Hos Oss 2

Klassisk, elegant og litt maritimt, på denne butikken finner du varer fra Gant Home, Riviera Maison, Broste og mange fler.

Finn den her: Sjøgata 19, Bodø

Vennesla

Kamelon Interiør

Nok en butikk for alle som elsker den røffe og rustikke industristilen. Hos livstilssbutikken Kamleon finner du både mote og interiør, og merker som Hübsch, Tine K Home, Nordal, Rice og Bruka.

Finn den her: Hunsfoss, Vennesla

Stavanger/Sola

Bohemia

Om du elsker en litt glamorøs bohemstil, med gull, hodeskaller og en touch av både Marokko og industri, ja da er denne butikken absolutt verdt et besøk om du skulle befinne deg på sør-vest landet i sommer. Bohemia selger både interiør og mote, og har varer fra, blant annet, Ghost, InOut, Tine K Home, Seletti og Voluspa.

Finn den her: Solakrossen 5, Sola

Bergen

BOHEMIA: En glam-behomsk drømmebutikk på Sola.

BOHEMIA: En glam-behomsk drømmebutikk på Sola. Foto: FOTO: Produsenten/Butikken

Drømmehuset

Her shopper du klassisk og romantisk interiør, og butikken fører hele sortimentet til Lene Bjerre. I tillegg har butikken et stort utvalg lamper og lysekroner, og er perfekt om du er på jakt etter flotte gaver.

Finn den her: Marken 6, Bergen

Phil's Paradis

Den lekre butikken bugner av gaver og interiørartikler i materialer som stein, rekved, resirkulert tre, pels og skinn og betong. Varene er stort sett håndplukket fra leverandører på kontinentet, og består av en miks mellom rustikt og elegant.

Her kjøper du merker som: Missoni Home, By Nord, Kuhn Keramik, Ferm Living og Maison de Vacances.

Finn den her: Paradisleitet 1, Bergen

Fredrikstad

Gran Domino

Arkitekt og butikkinnehaver Elisabeth Gran har en butikk fylt av en herlig miks av kjente og ukjente perler til hjemmet ditt. Som om det ikke var nok, ligger den midt i landets fineste gamleby: Gamle Fredrikstad. Her kommer alle designelskere til å stortrives.

Finn den her: Kirkegaten 28A, Fredrikstad

Drøbak

Lille Due Interiør

Lekkert og inspirerende, her finner du masse flott både til hjemmet og kroppen - og bestevenninnen. Merker som Palma, Durance, Wik og Walsøe m.m.

Finn den her: Torggata1, Drøbak

Les også:

Her shopper du interiør i London

Gjør et knallkupp til huset i dag

Dette er en av de hotteste interiørtrendene akkurat nå

Denne smaker best: Foreldre og Barn har testet is!

LILLE DUE INTERIØR: Befinner du deg i Drøbak bør du ta turen innom denne butikken.

LILLE DUE INTERIØR: Befinner du deg i Drøbak bør du ta turen innom denne butikken. Foto: FOTO: Produsenten/Butikken

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning