Julegaver

Godsaker til huset

Til den som er interessert i interiør er gaver til boligen perfekt. Her er våre tips.

Foto: Siri Møller
Publisert Oppdatert

Det er ikke like lett å vite hva gamle tante Gro eller hippe fetter Fredrik skal få til jul. Men alle blir glade for noe nytt som kan pynte opp hjemme.

Ullpledd, for eksempel fra Røros Pledd , og skinnfeller, som på bildet over, er flotte gaver som alle har bruk for. Skinnfeller kan brukes både i sofaen, på gulvet eller over spisestolen. Ikea og Roar Pels er noen av de som har feller.

Det er mange nettbutikker å velge mellom og de fleste i Europa sender til Norge i posten.

Vi har valgt ting fra nettbutikker i Skandinavia.

Billig:

På Frieleshop.no kan du kjøpe kaffeplante på boks for kr 125. Planten kommer som en spireklar kaffebønne i en liten boks med jord. Etter hvert blir den en dekorativ busk med blanke, grønne blader og hvite blomster med en sjasminlignende duft.

Naturens farger er trenden i interiøret i høst. Disse vasene gjør seg på skjenken eller i vinduskarmen i stua! Pakke med tre stykker, fra Ellos , kr 129.

Er venninnen din glemsk kan en vakker memoblokk være nyttig. Med magnet og et kors som pynt kan den henges på kjøleskapet, for eksempel. Kr 59, Lobelia.

For den despotiske husmor er et rustikt skilt med "Queen of the kitchen" passende. Kr 199, Lobelia.

Gryteunderlag formet som et bladverk, i metall, er vakkert på vinterbordet. Kr 149 fra Favoritsaker.se

Passe dyrt:

Skogens konge, elgen, ser ut som han har vært på besøk i huset som får Moose Mat fra Frost produkter foran døra. Dørmatta har en enkel, stilren design, som gjør inngangspartiet litt hyggeligere. Kr 299.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten

En stor veggklokke på kjøkkenet er noe vi alle kan trenge for å følge tiden om morgenen. Retro klokke, kr 299, fra Favoritsaker.se . Den kommer også i sølvfarge.

Den som liker å lage ting selv, kan få en sjablong med teksten "Au revoir" på, som kan males på innsiden av ytterdøra, for eksempel. Det og andre poetiske setninger kan du kjøpe for kr 459 hos Landstil.

Til småbarnsforeldrene kan du gi barnelampen som er et lysende dyr. Den får du fra Northern Lighting for kr 695.

Dyrt:

Et solid, norskprodusert samlet verktøysett fra Geilo Verktøy er toppen av kransekaka for far, men også for mor, som trenger sitt eget. Kjøpes hos Pur Norsk, kr 998.

Foto: Produsenten

En stillig søppelbøtte er gaven til den som har alt. Vipp har lekker design til både badet, kontoret eller kjøkkenet. Du kan kjøpe en 8-liter stor vipp-bøtte for 1895 kroner hos danskdesign.nu.

PASS TIDEN: Følg klokka så slavisk du bare kan for å skape gode rutiner.
PASS TIDEN: Følg klokka så slavisk du bare kan for å skape gode rutiner. Foto: Produsenten

Enten vi vil eller ikke må vi støvsuge - i alle fall iblant. Siemens har kommet med en energisparende modell som også ser fin ut! Kr 2600.

Se også: Klikk Prisguide, og få enda flere gaveforslag.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning