Shopping: interiør

Her er Norges 13 kuleste interiørbutikker

Se hvor de ligger og hvorfor vi digger dem.

DET LILLE EKSTRA: Blant disse butikkene finner du de kuleste interiørproduktene akkurat nå. Fra venstre: Diva strutsehylle fra Gran Domino. Tolix stoler finner du hos Zanz og Bohemia. Tom Dixon lamper kan du kjøpe hos Eske.
DET LILLE EKSTRA: Blant disse butikkene finner du de kuleste interiørproduktene akkurat nå. Fra venstre: Diva strutsehylle fra Gran Domino. Tolix stoler finner du hos Zanz og Bohemia. Tom Dixon lamper kan du kjøpe hos Eske. Foto: FOTO: Produsentbilde
Publisert Oppdatert
VINTAGE: Ønsker du vintage designmøbler er Utopia Retro Modern stedet å besøke. De har lagt hovedvekt på Skandinavisk og Italiensk formgivning.
VINTAGE: Ønsker du vintage designmøbler er Utopia Retro Modern stedet å besøke. De har lagt hovedvekt på Skandinavisk og Italiensk formgivning. Foto: FOTO: Produsentbilde

Boligredaksjonen har kåret sine favoritter blant interiørbutikkene.

Nå som høstkulden kommer krypende er det godt å kose seg innendørs. Og er du en av de som trenger en oppgradering av interiøret ditt, kan du få shoppingtipsene du trenger her.

Boligredakjsonen har tidligere valgt ut sine favoritt interiørbutikker på nett. Vi har også presentert de kuleste interiørbutikkene i Oslo.

Vi har laget en liste over det vi mener er de beste interiørbutikkene akkurat nå.

Flere av favorittene ligger ikke i hovedstaden.

Er ikke din favorittbutikk på lista? Del ditt tips i kommentarfeltet under saken.

1. Vitra - Oslo

Vitra lager verdens fineste masseproduserte møbler. Her får man både etablerte og fremtidige klassikere (og klisjeer) på løpende bånd.

2. Utopia Retro Modern - Oslo

Den beste kolleksjonen av vintage i byen, drevet av en entusiastisk italiener med nese for Scandinavian Design og italienske lamper. Butikken i Kirkeveien er bare toppen av isfjellet.

3. Eske - Oslo

Eske Design og Interiør i pilestredet er en favoritt. Her blir man alltid inspirert av et besøk, og så er det en koselig cafe i samme lokale. Her finner du finne ny og spennende design fra innovative designere fra hele Europa. Stilen omfatter alt fra moderne, vintage, naturinspirert, bohemstil, og ting med humoristisk tvist.

4.Pur Norsk - Oslo

Et lite, men finsortert utvalg av prima, norsk design. Her får man prikken over i-en samtidig som man støtter opp om norsk formgivning.

NORSK DESIGN: Dette er norsk design på sitt beste. Her får du både møbler, belysning og småting, og alt er rendyrket norsk design.
NORSK DESIGN: Dette er norsk design på sitt beste. Her får du både møbler, belysning og småting, og alt er rendyrket norsk design. Foto: FOTO: Produsentbilde

5. Gran Domino-Fredrikstad

ITALIENSK DESIGN: Hos Gran Domino i Fredrikstad og  Bohemia på Sola får du kjøpt møbler fra anerkjente, italienske Gervasoni. Disse gyngestolene er fra serien Gray.
ITALIENSK DESIGN: Hos Gran Domino i Fredrikstad og Bohemia på Sola får du kjøpt møbler fra anerkjente, italienske Gervasoni. Disse gyngestolene er fra serien Gray. Foto: FOTO: Produsentbilde

Arkitekt og butikkinnehaver Elisabeth Gran er eksempelet på at god smak ikke er relativt. Butikken, som for øyeblikket er under ombygning, er fylt av en herlig miks av kjente og ukjente perler. Som om det ikke var nok, ligger den midt i landets fineste gamleby: Gamle Fredrikstad. Møblene i butikken er et svært kresent utvalgt, og i tillegg har denne eieren et utrolig smittende humør.

6. Home & Cottage-Hele landet

Ingen stor hemmelighet, men de leverer alltid. Stilen er kul og gjennomført. Det er moro at man finner merker som er litt nye, som for eksempel det norske sengetøyet fra Florence. De tviler ikke på stilen sin, og at det er nok av andre som også liker den.

7. Zanz-Lillestrøm

Her finner man litt av alt - og presentert på en kul måte. Vintage blandet med klassikere og litt hjemmelaget. Masse fine inneting til høsten, som puter og lys.

8. Gautes interiør-Tromsø

Her er det dyrt og fantastisk. Butikken i Tromsø fører blant annet kule lamper (Flos, Bestlite etc.) og de har utrolig flotte tapeter og tekstiler. Og masse annet.

9. Hjerterom by Inko-Harstad

Her har de har mye flott, og fører merker som Pip Studio, Bloomingville og House Doctor.

BLOOMINGVILLE: Hos Hjerterom by Inko i Harstad får du kjøpt varer fra det danske merket Bloomingville
BLOOMINGVILLE: Hos Hjerterom by Inko i Harstad får du kjøpt varer fra det danske merket Bloomingville Foto: FOTO: Produsentbilde

10. A.Huseby & Co-Oslo

Her finner du klassikere.

11. Bohemia-Sola

Kul livsstilsbutikk med både interiør, klær og sko.

12.DFU møbler-Sandnes

De har alt av designermøbler og noe belysning.

13.Huset på landet-Malmheim

En kjempekoselig butikk med altfor mye i, så det blir nesten en forundringsbutikk. Jo lenger man er der, jo mer får man øye på.

Les også:

Her ligger de kuleste interiørbildene

Her shopper du den industrielle stilen på nett

Vil du være oppdatert på interiør- og boligstoff? Meld deg på Klikk Boligs nyhetsbrev.

Lærte å sove med iPhone-app

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning