Hageliv & Uterom

Svar og vinn hageredskaper

Vi vil gjerne vite hva du mener om Hageliv & Uterom. Svar innen 5. mars, og bli med i trekningen om smarte hageredskaper fra Fiskars. 

I vår lanserer Fiskars nye hageredskaper som letter hagearbeidet. Redskapene er enkle å bruke, i tillegg er de ergonomisk utformet for å hjelpe hageentusiaster. Foto: Produsenten
I vår lanserer Fiskars nye hageredskaper som letter hagearbeidet. Redskapene er enkle å bruke, i tillegg er de ergonomisk utformet for å hjelpe hageentusiaster. Foto: Produsenten
Publisert

Vi vil gjerne vite hva du mener om utgave 1 av Hageliv & Uterom!

Svarer du innen 5. mars er du med i trekningen om to redskapspakker fra Fiskars.

For å kunne lage det kvalitetsmagasinet dere har lyst på, trenger vi tilbakemelding fra leserne våre!

Hvis du svarer på undersøkelsen om februarutgaven av Hageliv & Uterom, blir du med i trekningen om å vinne én av to redskapspakker fra Fiskars. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på lenken under og svare på spørsmålene:

Klikk her for å gi dine svar innen 5. mars

Redskapspakke nr 1 består av:

Xact Plantespett har et langt ergonomisk skaft som gjør det mye lettere å plante ut stiklinger, løk og poteter. Verdi kr. 599.

Solid Plantestikke gjør det enkelt å plante ut stiklinger og løk. Den har en integrert dybdeskala som gjør at det er lett å finne rett dybde. Verdi kr. 149.

Solid Frø- og planteskje hjelper deg å spre frø med nøyaktig avstand og mengde. Verdi kr. 79.

Redskapspakke nr 2 består av:

Ergo Plantespett gjør det enklere å plante ut løk, poteter og stiklinger. Langt skaft gir bedre ergonomi. Verdi kr. 399.

Solid Frø & Håndspreder sprer enkelt frø, gjødsel eller salt. Verdi kr. 149.

Solid Plantestikke gjør det enkelt å plante ut stiklinger og løk. Den har en integrert dybdeskala som gjør at det er lett å finne rett dybde. Verdi kr. 79.

Les mer på fiskars.no.

Artikkelen ble opprinnelig publisert i Hageliv og Uterom nr 01 2021

Denne saken ble første gang publisert 06/02 2021.

Les også