Gardena Comfort Aquazoom 350/2

Dette er den beste vannsprederen vi har testet.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kan vanne både små og store hager

+ Jevn vanning på hele arealet

+ Solid byggekvalitet

+ Enkel å justere, også under bruk

- Ingen dusj-/småplantefunksjon

Helt perfekt til plenen! Meget enkelt å justere vanningsarealet, og du kan også justere bredden på den sektoren den skal vanne.

Byggekvalitet

Meget solid og godt produkt. Gjennomtenkt design.

Funksjon og brukervennlighet

Denne vannsprederen er perfekt til å vanne plenen! Det vi liker spesielt godt er at det er meget enkelt å justere vanningsarealet, og du kan også justere bredden på den sektoren den skal vanne. Meget enkel og intuitiv i bruk, her trengs ingen bruksanvisning. Det er også lettvint å justere sprederen under bruk, selv om vannet er på klarte vi fint å endre innstilling uten å bli våte. Sprederen er solid og relativt tung, slik at den vil ligge stødig på riktig sted selv om det blåser.

Vanningsegenskaper

Dette er en typisk vannspreder til vanning av plen og bed med større planter. Vanningsstrålen er jevn og fin, akkurat passe hard med små dråper. En meget anvendelig spreder som sørger for at hele arealet får samme mengde vann. Den har imidlertid ingen dusjfunksjon for vanning av småplanter eller nysådde frø.

Spesifikasjoner

Produsent Gardena
Pris 445

Konklusjon

En av to toppspredere i denne testen

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning