Et blankt lerret

Se på veggen som et lerret og pynt den med delikate tapeter, morsomme bildekombinasjoner – eller mal på spennende måter.

TAPET OG BILDER: Jakten på det rette tapetet kan gjøre underverker med et rom. 
Legg også merke til at det er spennende med diverse bilder og fotografier utenpå tapetet. Tapetet er fra William Morris. Plakaten med insekter er fra Göran Liljeberg, bildet av svanen er fra et britisk motemagasin, og plakaten til 
høyre er Pipvalsen fra Kollijox. Skjenken er laget av en Ikea-stamme, som er kledd med mdf-plater. Deretter 
er den malt med blank maling. Beina er fra Superfront. FOTO: Carl Dahlstedt
TAPET OG BILDER: Jakten på det rette tapetet kan gjøre underverker med et rom. Legg også merke til at det er spennende med diverse bilder og fotografier utenpå tapetet. Tapetet er fra William Morris. Plakaten med insekter er fra Göran Liljeberg, bildet av svanen er fra et britisk motemagasin, og plakaten til høyre er Pipvalsen fra Kollijox. Skjenken er laget av en Ikea-stamme, som er kledd med mdf-plater. Deretter er den malt med blank maling. Beina er fra Superfront. FOTO: Carl Dahlstedt
Publisert Oppdatert

Hva skal du egentlig henge på veggen? Det spørsmålet er det mange som stiller seg.

Å dekorere veggen kan være vanskelig. Og nettopp derfor forblir mange hvite vegger nettopp bare hvite vegger. Konsekvensen er at hjemmet fort blir litt dødt - og en smule kjedelig. 

Et personlig hjem, ulikt det alle alle andre har, er noe mange trakter etter. Stilig veggdekor kan hjelpe deg med å gi hjemmet ditt særpeg. Å dekorere veggen trenger ikke koste mye, det finnes enkle grep som som ikke endevende interiørbudsjettet hjemme hos deg.

Et hav av muligheter

Det finnes utallige muligheter til hvordan du kan pynte veggene hjemme hos deg.

Male, klistre på wallstickers, dekorere med fine plakater - eller kanskje gjøre noe ekstra morsomt med blinkskuddene fra forrige sommer?

Vi har laget en liten inspirasjonsguide for deg.

Kanskje er det dags for å vinke farvel til de hvite veggene nå?

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning