Bonytt podcast

Hjemme hos Kristin Skogheim

Fordi de elsker nabolaget i Lille Tøyen hageby har Kristin Skogheim og familien blitt boende selv om de kunne trengt mer plass.

KJØKKEN: Den vinklede veggen har vært en ufordring når det gjaldt å få rommet både fint og funksjonelt.
KJØKKEN: Den vinklede veggen har vært en ufordring når det gjaldt å få rommet både fint og funksjonelt. Foto: Yvonne Wilhelmsen, styling: Tone Kroken
Sist oppdatert

Den tidligere skuespilleren og programlederen Kristin Skogheim bor på knappe 79 kvm med sin mann, to store gutter og en hund.

Hun har hatt god bruk for sin interiørinteresse og sans for løsninger for å finne smarte måter å utnytte den tilmålte leiligheten på. Og for et år siden la hun skuespilleryrket på hyllen for å omskolere seg til interiørdesigner.

Hør hennes tanker om det å bo kompakt og smart, hva et hjem bør være, litt om design, og at det går an å være både ryddig og rotete på en gang.

Hun er tydelig på at hennes egen stil er skandinavisk, moderne. Nå er hun dessuten faktisk på flyttefot og gir oss en smakebit på hva den nye tilværelsen kan ha å by på.

GRØNN HELHET Nyanselikhet i fargene skaper inntrykk av en rommelig stue selv om den ikke er så stor.
GRØNN HELHET Nyanselikhet i fargene skaper inntrykk av en rommelig stue selv om den ikke er så stor. Foto: Yvonne Wilhelmsen, styling: Tone Kroken
BØKER PÅ GELEDD: En grundig opprydding i bøkene ga plass til overs som ikke skal fylles med flere bøker
BØKER PÅ GELEDD: En grundig opprydding i bøkene ga plass til overs som ikke skal fylles med flere bøker Foto: Yvonne Wilhelmsen, styling: Tone Kroken

Denne saken ble første gang publisert 04/02 2020, og sist oppdatert 17/02 2020.

Les også