Konkurranse

Bonytt kårer årets bolig

Stem på din favoritt og du kan vinne krystallbelagt støvsuger fra Electrolux.

PREMIEN: Støvsugeren er både håndholdt og vanlig støvsuger i ett. Foran på den håndholdte delen er det dandert 20 000 Swarovski-krystaller, verdi ca. kr 3000.
PREMIEN: Støvsugeren er både håndholdt og vanlig støvsuger i ett. Foran på den håndholdte delen er det dandert 20 000 Swarovski-krystaller, verdi ca. kr 3000. Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

I løpet av året som gikk, har Bonytt vist nesten hundre fantastiske boliger. Nå vil vi gjerne vite hvilken du likte best. Bla deg nedover i saken og se på de ti flotte finalistene. Stem deretter på din favoritt og du kan vinne en flott støvsuger fra Electrolux som er krystallbelagt, batteridrevet og kommer i begrenset opplag på 1000 stykker i Norge. Dette er både en håndholdt og en vanlig støvsuger i ett. Foran på den håndholdte delen er det dandert 20 000 Swarovski-krystaller, verdi ca. kr 3000.

Stem på din favoritt her

Klikk deg inn på denne lenken og avgi din stemme. Da er du automatisk med i trekningen av Ergorapido Lithium støvsuger fra Electrolux. Du kan også legge inn en egen favoritt fra Bonytt 2015 ved å skrive en kommentar nederst i kommentarfeltet.

1. Funkisperle

Et hus med fantastisk uteplass på 360 kvadratmeter, beliggende på Andøya i Kristiansand. Boligen er et bevis på at også moderne arkitektur kan ha en varm og innbydende atmosfære, her hadde beboerne et tett samarbeid med arkitekten i byggeprosessen.

Den ble vist i Bonytt utgave 7.

Foto: Marit Kvaale
Foto: Marit Kvaale
Foto: Marit Kvaale

2. Huset med hundre øyne

Arkitektegnet enebolig på 300 kvadratmeter i Kvinesdal i Vest-Agder, med en rekke vinduer. En uvanlig, men funksjonell planløsning, kombinert med et bevisst materialbruk med glass og betong gjør dette likevel til et varmt familiehjem.

Den ble vist i Bonytt utgave 9.

Foto: Sveinung Bråthen
Foto: Sveinung Bråthen
Foto: Sveinung Bråthen

3. Tro mot tradisjonene

En klassisk enebolig fra 1850, som ligger en halvtimes kjøretur fra København. Huset på 380 kvadratmeter er totalrenovert, og er blitt et gjennomført hjem med duse farger, spennende materialer, og ikke minst oser hjemmet av hygge og varme.

Hjemmet sto i Bonytt utgave 13.

Foto: Yvonne wilhelmsen
Foto: Yvonne wilhelmsen
Foto: Yvonne wilhelmsen

4. På Bisletts tak

To leiligheter på Bislett i Oslo ble slått sammen til én boenhet på 180 kvadratmeter, fordelt over tre etasjer. Det gir spennende rom og her er også lysinnfallet spesielt. De nedslitte leilighetene har fått et helt nytt liv. Hjemmet er moderne – og definitivt annerledes.

Bonytt nummer 11.

Foto: Per Erik Jæger
Foto: Per Erik Jæger
Foto: Per Erik Jæger

5. En mørk skjønnhet

En klassisk bygårdsleillighet på Grünerløkka i Oslo er innredet med helt spesielle farger og beboerne har ønsket å få leiligheten tilbake til tiden da den ble bygget. Her er mye av det opprinnelige panelet, og vi ser også hvor spennende et hjem kan bli når en kombinerer nåtid og fortid.

Boligen er på trykk i denne utgaven.

Foto: Elisabeth Aarhus
Foto: Elisabeth Aarhus
Foto: Elisabeth Aarhus

6. Smarte trekk

Leilighet på Torshov i Oslo. Den ligger på toppen av en funkisgård og er bare 63 kvadratmeter stor, men er funksjonelt innredet. Under oppussingen ble romfordelingen ny og alle overflater behandlet for å lokke frem sjelen til funkisleiligheten. Moderne møbler og detaljer bringer den inn i vår tid.

Den ble vist i Bonytt utgave 10.

Foto: Jorunn Tharaldsen
Foto: Jorunn Tharaldsen
Foto: Jorunn Tharaldsen

7. Stille høyde

Loftsleilighet på 100 kvadratmeter, den ligger på Grünerløkka i Oslo. På det meste er takhøyden 5,5 meter og de vakre bjelkene er beholdt. Funksjonelle løsninger, smarte materialvalg og gjennomtenkt plassering av møbler, gjør den til en stilren perle.

Den ble vist i Bonytt utgave 1.

Foto: Yvonne Wilhelmsen
Foto: Yvonne Wilhelmsen
Foto: Yvonne Wilhelmsen

8. Mørk base

Leilighet på 120 kvadratmeter i bygård fra 1880, som ligger sentralt i Oslo. Spennende materialer og gjennomgående bruk av svart, hvitt og grått i interiøret, gir denne klassiske leiligheten et særegent og moderne uttrykk.

Den sto i Bonytt utgave 2.

Foto: Anne Bråtveit
Foto: Anne Bråtveit
Foto: Anne Bråtveit

9. Sigrids verden

Lys enebolig fra 1905 på Nordstrand i Oslo. Nå er generasjonsboligen nennsomt renovert. En del av boligen er gjort om til denne moderne og funksjonell leiligheten på 160 kvadratmeter, som går over to plan. Originale vinduer og dører er beholdt. Denne ble vist i Bonytt

Foto: Yvonne Wilhelmsen
Foto: Yvonne Wilhelmsen
Foto: Yvonne Wilhelmsen

10. Det lykkelige valg

Beboerne kom tidlig inn i byggeprosjektet i Porsgrunn og fikk dermed mulighet til å velge egne løsninger. En åpen planløsning og overraskende materialvalg, med blant annet mørkt panel, gjør denne leiligheten på 172 kvadratmer unik.

Den ble vist i Bonytt utgave 3.

Foto: Yvonne Wilhelmsen
Foto: Yvonne Wilhelmsen
Foto: Yvonne Wilhelmsen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning