Bonytts digitale magasin for iPad

Bonytt Bad

Som første norske magasin for iPad gir Bonytt deg gode ideer til utforming og innredning av baderom.

Foto: klikk.no
Publisert Oppdatert

Bonytt ble det første norske magasinet på iPad. Nå kan interiørinteresserte laste ned magasinets spesialnummer om innredning av bad.

Last ned Bonytt Bad i App Store - Vi er veldig stolte over at vi har klart å utvikle et e-magasin på rekordtid, sier en fornøyd ansvarlig redaktør i Bonytt, Anne Kolberg, til klikk.no.

Her kan du laste ned Bonytt Bad til iPad! (App Store) PS: Nå er også magasinet Mann tilgjengelig i en spesialutgave for iPad .

Allerede etter å ha vært tilgjengelig i noen få dager er den den mest nedlastede appen til iPad i Norge, og tilbakemeldingene fra brukerne er overstrømmende.

- Var kaldt og guffent ute i dag, og badet skal pusses opp. Fikk tips om denne appen og er frelst, skriver en av dem som har lastet ned det digitale magasinet.

Interaktivitet

Applikasjonen Bonytt Bad er spesialutviklet for iPad, derfor vil man ikke finne noe tilsvarende i papirutgaven av Bonytt.

- Noe av det som er særegent for appen er interaktiviteten. Blant annet vil man, ved å trykke på en knapp, kunne høre interiørarkitektens beskrivelse av sine ideer til baderomsløsningen, forteller redaksjonssjef i Bonytt, Åsne Hjukse, til klikk.no.

360 grader

En av de spesielle løsningene som er lagt inn, er muligheten til å rotere elementer i bildene 360 grader. For eksempel kan man snurre et dusjhode rundt og se det fra alle kanter.

</p> <p> <a href="http://vimeo.com/16337703">Bonytt Bad - Demo video</a> from <a href="http://vimeo.com/user3737480">Fredrik Antonsen</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p> <br/> <br/> <h4>Bildeinspirasjon</h4> <p>Ifølge Hjukse viser Bonytt Bad først og fremst et mangfold av bad og baderomsstiler, inspirerende småstoff samt en grundig guide som forteller deg hvilke materialer du bør velge.</p> <p>- Man vil finne langt flere bilder tilgjengelig på appen enn man ville ha funnet i bladet, og vi håper at de store og klare bildene vil være til inspirasjon.</p> </div>

BONYTT PÅ IPAD: Slik får du ditt eget tjern på iPad.
BONYTT PÅ IPAD: Slik får du ditt eget tjern på iPad. Foto: Foto: Bonytt

Forlokkende

Prisen på den nye applikasjonen vil være 39 kroner i Apples App Store, og selv de som ikke har vært i målgruppen har betalt for å laste ned applikasjonen.

- Jeg er ikke i målgruppen, men kjøpte Bonytt Bad av ren nysgjerrighet. Magasinet er visuelt forlokkende, og det er en fryd å bla igjennom, lyder en av tilbakemeldingene i forumet på iTunes.

Leserne i sentrum

Ifølge Sigmund Clementz, som har vært prosjektleder for utviklingen av e-magasinet, har det vært viktig å ha fokus på leserne.

- Det var aldri noe mål å ha med teknologiske løsninger bare for teknologiens del, men de måtte ha en mening for brukerne, som for eksempel snurredusjen som gir leseren mulighet til å se dusjhodet fra alle kanter. Å betrakte design fra flere synsvinkler gir en tilleggsverdi for leseren.

Et annet moment som var viktig under utviklingen, var å være tydelig på hvem som er avsender.

- Blant annet gjennom typografien skal leseren vite at det er et Bonytt-produkt de holder i hånden.

Ønsker tilbakemeldinger

Lanseringen av Bonytts e-magasin skjer før iPad er tilgjengelig på den norske markedet, men ifølge Anne Kolberg har over 30 000 nordmenn allerede skaffet seg lesebrettet.

- Vi ønsker å ligge i forkant, og vi vil gjerne at de som tar i bruk appen gir oss tilbakemeldinger på brukeropplevelsen og ting de savner.

- Vi ønsker å komme i dialog med brukerne, og derfor er vi blant annet på Facebook og Twitter for å få tilbakespill. De tar vi med oss i det videre arbeidet med å utvikle brettmagasiner videre, utdyper Clementz.

Les også:

Praktisk bad med stor plass

Rimelig oppussing av badet

Innbydende bad på lavbudsjett

Derfor bør du fjerne sminkenNyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen