De elegante vaskene er levert fra Flis og Interiør. Blandebatteriet og vannlåsen har samme rettlinjede form som selve vasken.

De elegante vaskene er levert fra Flis og Interiør. Blandebatteriet og vannlåsen har samme rettlinjede form som selve vasken.

Opplysninger

Kvik, tlf.: 32*84*96*01, www.kvik.com

Flis & Interiør, tlf.: 32*84*99*80, www.flisinterior.no

Verket Interiør, tlf.: 67*17*15*50, www.verketinterior.no

Ha det på badet, tlf.: 22*55*95*20, www.hadetpabadet.no

Mega Flis, tlf.: 66*85*56*00, www.megaflis.no

E.C. Dal, tlf.: 22*13*19*95, www.ecdalinterior.no

Åhlens, www.ahlens.com

- Da vi skulle bygge hus, sto et stort bad høyt på ønskelisten, sier Janne, som tidligere bodde i et rekkehus med begrensede utvidelsesmuligheter.

- Men et stort bad kan fort bli rotete. Det er viktig å planlegge godt slik at det ikke ender opp som en blanding av en dårlig garderobe og et vaskerom, mener huseieren, som tok seg god tid med innredningen av det 18 kvadratmeter store badet.

Rommet ligger i husets hovedetasje, vegg i vegg med foreldresoverommet og med direkte adkomst via et omkledningsrom. Det er også adkomst fra gangen, samt direkte utgang til en terrasse med utendørs massasjebad og komfortable sittemøbler.

Badet inneholder to vegghengte vasker, toalett og dusjnisje. Janne har integrert alle skap og hyller i den ene veggen. Og i den nederste delen av det ene skapet finner vi en praktisk skittentøysjakt som ender opp i vaskerommet i underetasjen.

- Den er gull verdt, mener Janne, som på den måten slipper å ha en overfylt skittentøykurv på badegulvet.

Som resten av huset er fargene på badet i palletten brunt, beige, grått og sort. Fargevalget begrunner Janne med deres ønske om et behagelig baderom som gir ro i sjelen. Som tilbehørsfarge har hun for tiden lilla. Men når moten eller smaken forandrer seg, kan hun med letthet bytte ut håndklær og småsaker til en annen farge.

Klikk på bildet øverst for å se flere bilder. Når du holder musmarkøren over bildene, får du opp bildetekster med informasjon om det enkelte bildet.

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!