konkurranse

Svar & Vinn

Si oss hva du synes om bladet vårt, og vær med i trekningen juleduk og 12 servietter fra Georg Jensen, til en verdi av kr 3580 pr. sett. Vi trekker 3 vinnere.

DAMASK: Opprinnelig mønstervevd silkestoff fra Syria, stoffet har navn etter den syriske byen Damaskus. I dag lages damaskus av andre tekstiler også, som ull, lin og bomull. Mønsteret skapes ved skiftevis bruk av ulike sider av samme tråd, slik at det finnes egentlig ingen framside og bakside på damaskusvevd stoff. Damask brukes for det meste til boligtekstiler i dag.
DAMASK: Opprinnelig mønstervevd silkestoff fra Syria, stoffet har navn etter den syriske byen Damaskus. I dag lages damaskus av andre tekstiler også, som ull, lin og bomull. Mønsteret skapes ved skiftevis bruk av ulike sider av samme tråd, slik at det finnes egentlig ingen framside og bakside på damaskusvevd stoff. Damask brukes for det meste til boligtekstiler i dag. Foto: FOTO: Georg Jensen Damask
Publisert Oppdatert

Vi vil gjerne vite hva du synes om julenummeret av BoligDrøm.

Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg gjennom noen enkle spørsmål, så er du med i trekningen om duk og servietter fra Georg Jensen Damask.

Mønsteret på damaskduken er hjerter og stiliserte grankvister, et design fra 1975 som gjennom årene er blitt et av Georg Jensens mest populære mønster. Derfor er det allerede en klassiker i mange hjem. Nå kan det bli ditt! Duken er rød, 140 x 310 cm, og 12 servietter i samme design.

Premien har en verdi på kr 3580 pr. sett, og vi trekker 3 vinnere!

Konkurransen pågår til 19. desember.

Lykke til!

Bli med i konkurransen her!

JULEBORD: Dekk til jul med ny duk og matchende servietter i fin damask fra Georg Jensen Damask. Mønsteret i duken er selskapets mest populære.
JULEBORD: Dekk til jul med ny duk og matchende servietter i fin damask fra Georg Jensen Damask. Mønsteret i duken er selskapets mest populære. Foto: FAKSIMILE fra BoligDrøm nr 10

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning