Blogger

Flittiglisene

Fru Pink (28), Lilleflittig (20, hun er den minste av de to flittigsøstrene, derfor Lilleflittig) og Storeflittig (28) er jentene bak Flittiglisene og Norske interiørblogger. Fru Pink bor i rekkehus nær Oslo, Lilleflittig bor i et rom i Bolivia og Storeflittig bor i studentleilighet i Bergen.

Blogg printscreen
Blogg printscreen
Publisert Oppdatert

flittiglisene.blogspot.com

norskeinteriorblogger.blogspot.com (NIB)

1 Flittiglisene handler om interiør og oppussing.

NIB (Norske Interiørblogger) ble startet fordi det ikke fantes noe naturlig samlepunkt på nett for interiørinteresserte i Norge. Vi ville samle alle interiørbloggerne på ett sted, for at lesere av blogger kan få oversikt, og for at en skal kunne finne spennende blogger i sin stil. Målet med NIB er å skape et hyggelig, kreativt og engasjerende miljø for oss som er interiørfrelste.

2 Fru Pink: Skandinavisk "sommerhusstil", det vil si hvitt som base ispedd pasteller og noen friskere farger. Lett, naivistisk og lekent i uttrykket.

Lilleflittig: "Grønn", det vil si gjenbruk, etisk og fair. Ungdommelig og med mening.

Storeflittig: "Chic basar" - bohemstil med naturmaterialer i alle ledd. Gjenbruk, re-design og gjør-alt-selv. Lys base som gjør det mulig å leke med forskjellige stiler, farger og utrykk.

3 Fru Pink: Drømmeboligen er et renovert sveitserhus med sjel og husets personlighet i behold.

Lilleflittig: Drømmeboligen er nok ikke fastsatt, men sier ikke nei til et engelsk slott.

Storeflittig: Litt herskapelig småbruk i Østfold, hvor en aldri går tom for nye prosjekter.

4 Vi blogger for å ha et arkiv for oss selv å se tilbake til, og for å dele med og kommunisere med andre interiørinteresserte.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning