Sinful sexleketøy

3 tips til orgasmer på ferien

Endelig ferietid! Og med mer tid, late dager og roligere tempo, er det også mer plass til sex på andre tidspunkter enn lørdag kveld.

KOS PÅ FERIE: Tre tips som gjør ferien enda mer leken.
KOS PÅ FERIE: Tre tips som gjør ferien enda mer leken. Foto: Sinful
Publisert Oppdatert

Sammen med Sinful får du her tre tips til hvordan du kan ta med deg deilige orgasmer på ferien.

1. Frekke felleseventyr i en opplevelsesboks

Det første du skal pakke, etter badebuksa og tannbørsten, er en opplevelsesboks. Du kjenner sikkert konseptet med opplevelsesbokser fra de som tilbyr et spaopphold, en brunsj, en kinodate eller noe helt annet. Men nå har du også mulighet for å få en helt spesiell opplevelsesboks, som gir anledning til frekke opplevelser for dere begge.

Sinfuls Sex Toy Starter Kit byr på alt dere trenger for å skape frekke sommerminner
Sinfuls Sex Toy Starter Kit byr på alt dere trenger for å skape frekke sommerminner Foto: Sinful

Sinfuls Sex Toy Starter Kit byr på alt dere trenger for å skape frekke sommerminner. De 6 nøye utvalgte produktene legger opp til mange forskjellige leker, som alle sammen leder vei til de diggeste orgasmene. Det er noe for enhver smak i boksen, så man har både mulighet for å eksperimentere med intensivering av sansene ved hjelp av blindfold, fikseringsleker med mansjetter, eller fantastiske vibrasjoner med dildovibratoren eller den lille bulletvibratoren.

Er dere klare for å ta leken ett skritt videre, og erobre et for mange hittil ukjent land, ligger det også en liten buttplug i esken, som kan brukes både av ham og henne, og som stimulerer de mange tusen nervetrådene som finnes i og rundt anus. Flere av produktene kan også kombineres for å gi helt nye opplevelser. Det geniale med esken, er at den enkelt kan pakkes i kofferten og først åpnes når dere har nådd feriedestinasjonen og sendt ungene ned til is-buffeten sammen med svigermor.

2. Ta leken med ut i det fri

I hverdagen er det ikke så lett å få til sex andre steder enn i dobbeltsenga. Kanskje badet hvis dere virkelig skal gjøre noe annerledes. Men hvorfor ikke benytte sjansen når dere befinner dere på en feriedestinasjon ute blant mennesker dere ikke kjenner? Så trenger du ikke bekymre deg om å få øyekontakt med andre foreldre fra barnehagen når det blir vanskelig å holde begeistringen inne.

Prøv for eksempel å introdusere en trusevibrator til leken. La henne kle seg i delikate blonder med vibratoren godt plassert på hennes yndlingssted, når dere skal ut og spise i en av søreuropas varme sommerkvelder. La den andre ta kontrollen over fjernbetjeningen, så er det opp til ham eller henne når vibrasjonene skal tennes eller slukkes. Se hvor lenge dere klarer å vente, før dere trekker dere tilbake til et mer privat sted for å fullende den frekke leken og lar orgasmene rulle over dere.

HOTELLMORO: Ferien er perfekt for å låse seg inn sammen på et hotellrom og bare nyte hverandre.
HOTELLMORO: Ferien er perfekt for å låse seg inn sammen på et hotellrom og bare nyte hverandre. Foto: Sinful

3. Intime leker til de regnfulle dagene

Ikke fortvil om ferien blir knapt så varm og solrik som du hadde håpet på. En ordentlig omgang regn gir dere mulighet for å stenge dere inne på hotellrommet i flere timer. Hvis dere er lei av å spille kort, finnes det heldigvis andre leker som kan gjøre ventetiden mye mer interessant.

Benytt for eksempel muligheten til å utforske de lystpunktene som krever litt mer tid og omsorg. Hvorfor ikke utforske den sagnomsuste G-punktsorgasmen, som krever litt ekstra tid og trening?

G-punktet ligger 2-3 cm inne i skjeden, opp mot magen. Det er lettere å finne når du allerede er opphisset, fordi det da svulmer opp og blir et mer markant område. Bruk to fingre, og ikke vær redd for å legge litt press på. Stimuler punktet ved å gjøre små “kom hit” bevegelser med fingrene. Føles det deilig med fingrene, vil det føles minst like deilig med et G-punktssexleketøy, som en G-punktsvibrator eller G-punktsdildo. Disse lekene har en ekstra bøy som gjør det mulig å treffe det rette punktet, og kan også gjøre det lettere for en partner å treffe riktig sted. Det krever litt trening, men når du først har kommet helt i mål på denne måten, vil du garantert ikke glemme det, og være klar på mer, og mer og mer.. God fornøyelse, og god sommer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning