Sinful sexleketøy

Da Tonny og Mathilde ble til Sinful

Det hele begynte med en nysgjerrighet for sexleketøy.

SINFULS HISTORIE: Det hele startet med to unge, forelskede mennesker, som var nysgjerrige på sexleketøyets verden.
SINFULS HISTORIE: Det hele startet med to unge, forelskede mennesker, som var nysgjerrige på sexleketøyets verden. Foto: Sinful
Publisert Oppdatert

Det var en gang et ungt forelsket par, som ikke kunne finne et sted som forhandlet sexleketøy på en sober måte. Sånn startet eventyret. Et eventyr som ikke kun fikk en lykkelig slutt for disse to, men som også har gitt mange andre forelskede par der ute en happy ending. Dette er historien om Sinful.

Fra privat ønske til pasjon

Historien starter hos to unge, forelskede mennesker, som var nysgjerrige på sexleketøyets verden. Jakten startet, men de fant fort ut at produktene de søkte kun ble solgt i snuskete kjellerlokaler, eller på hjemmesider og webshops markedsført mot en gruppe de ikke kjente seg igjen i.

Og ikke nok med det, produktene de fant var ofte fremstilt i materialer de ikke ønsket å bruke på egen kropp. Og på bakgrunn av disse opplevelsene, sammen med en god gründerspirit og ekte, jysk pågangsmot, bestemte paret seg for at de ikke ville finne seg i at det forholdt seg sånn. For hvis dette var opplevelsen de selv hadde hatt, måtte det da også være andre par derute som hadde hatt den samme, kjedelige opplevelsen. Og sånn startet historien om hvordan et ungt pars forelskelse endte opp i en millionforretning, og som i dag er en av de ledende aktører på markedet. Et marked de selv har vært med på å forme i den retningen de selv hadde opplevd at manglet.

EN KLAR MISJON: Vi ønsker å vise verden hvor mange positive opplevelser man kan få med sexleketøy, forteller Mathilde, en av grunnleggerne.
EN KLAR MISJON: Vi ønsker å vise verden hvor mange positive opplevelser man kan få med sexleketøy, forteller Mathilde, en av grunnleggerne. Foto: Sinful

Misjonen om et bedre sexliv

Tonny og Mathildes romantiske kjærlighet tok slutt på veien, men makkerskapet, misjonen og ønsket om å inspirere folk til et bedre sexliv lever i den grad i beste velgående. Men hva ligger det egentlig i denne misjonen?

“Vi ønsker å vise verden hvor mange positive opplevelser man kan få med sexleketøy.” Sånn formulerer Mathilde det. Noen av ønskene de hadde, og fremdeles har, er å hjelpe folk med å kunne le mer, leke mer og elske mer. Alt sammen ved hjelp av sexleketøy. For det skjer noe med det samme man bringer et leketøy inn i soverommet. Det blir lettere å snakke om hva vi ønsker og fantaserer om, fordi fokus flyttes. Det er ikke lenger kjærestens utstyr eller måte å gjøre tingene på som blir vurdert, men nærmere leketøyet. En annen ting er at leketøyet er lettere å snakke om. Man kan fortelle hvordan man opplevde den, hva den gjorde eller ikke gjorde for en, og vupti, så er samtalen i gang. For det er nemlig viktig å snakke om sex og om hva man liker, og den leken sexleketøy og erotiske produkter kan være med til å skape, skal være for alle. Det mener i alle fall Tonny og Mathilde.

Og i virkeligheten kan det jo sies så enkelt: Sinful vil inspirere til mer lek og intimitet. For i virkeligheten blir man jo aldri for gammel til å leke. Og hvem vet hvordan ditt eventyr vil ende?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning